WRC 9 - sárdagasztás Új-Zélandon

  • Írta: szlav
  • 2020. április 30.
  • Videó
Link másolása
Szeptemberben újabb epizóddal bővül a rali-világbajnokság hivatalos játéksorozata, ma pedig először végre mozgás közben is láthatjuk a WRC 9-et. Készüljetek egy kis sárdagasztásra a naplementében!

A NACON és a KT Racing jóvoltából idén ősszel sem maradunk ralijáték nélkül. Szeptemberben ismét volán mögé ülhetünk, hála a WRC 9-nek, a mai látnivalók alapján pedig érdemes lesz becsatolni az öveket: nem szívesen csúsznánk meg az új-zélandi tengerpart mellett futó szerpentinutakon. Érdemes megemlíteni, hogy a bemutató a játék igen korai változatáról készült, így számíthatunk még változtatásokra, főképp a hangok terén.

A játék természetesen hozza majd a vártakat, így a továbbcsiszolt vezetési modell és technikai újítások mellett vár ránk egy teljes karriermód, csapatmenedzsment, online multiplayer és olyan élőben frissülő eventek, amelyek a valódi bajnokság eseményeit mintázzák. Az idei felvonás ezenfelül tartogat pár különlegességet is: a jól bejáratott helyszínek mellett ellátogathatunk a kenyai Safari Rally versenysorozatára, a japán raliversenyekre, és ahogy fent is láthattuk: Új-Zélandra.

A WRC 9 szeptemberben érkezik PC-re, Xbox One-ra, PlayStation 4-re és Nintendo Switchre.

1.
1.
Falcon
Ebböl is ki hagyják a championship modot vajon ? Nekem nincs türelmem wrc 2 gyenge kocsikkal bohockodni a karrier modban
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...