Demóváltozatot kapott a Dreams

  • Írta: szlav
  • 2020. május 1.
  • Letöltés
Link másolása
Mától bárki szabadon kipróbálhatja a Media Molecule álomgyárát, ahol bármi lehetséges. A Dreams egyszerre intuitív fejlesztői eszköz és hatalmas játékkollekció, így ambícióktól függetlenül bárki remekül szórakozhat vele.

Ha van egy játék, ahol korlátok nélkül kiélhetjük a kreativitásunkat, az a Dreams - a Media Molecule programjában számtalan elképesztő alkotás született és születik nap, mint nap. Sajnos a PS4-exkluzivitás és az egyébként egészen barátságos árcédula mégis gátat szab abban, hogy a játék még nagyobb tömegekhez eljusson - ezen gátak közül az egyik ma lebomlik.

Elérhetővé vált ugyanis a Dreams demóváltozata, melynek segítségével számos olyan alkotást kipróbálhatunk, amelyek kizárólag itt, ebben a környezetben láttak napvilágot. A játékok közt olyan műveket találunk, mint a The Ornithologist's Private Collection, a Cubric, a Ruckus, a Player Piano Player, a Great Job Human!, vagy az Art Therapy. Ezenfelül belekóstolhatunk az Art's Dream című kalandjáték-musicalbe is, végül pedig megismerkedhetünk a Create Mode alapjaival.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...