Képeken a PC-s Halo 3 és Halo 3: ODST

Habár a PC-s The Master Chief Collection tulajdonosai jelenleg még a Halo 2 megjelenését várják, napvilágot láttak az első képek az azt követő Halo 3 és Halo 3: ODST korai változatairól.

A Halo: Reach és a Halo: Combat Evolved Anniversary után hamarosan újabb játékkal bővül a PC-s The Master Chief Collection: jelenleg is gőzerővel zajlik a Halo 2 tesztelése, ha pedig az előző játék megjelenése precedensként szolgálhat, akkor bármikor a nyakunkba dobhatják a Covenant földi invázióját.

Ma azonban ennél is előrébb szaladunk, a Halo Waypoint blogon ugyanis megjelent néhány nem várt kép a Halo 3 és a Halo 3: ODST korai PC-s változatáról. A 2007-es harmadik rész sokak szerint a széria legkiválóbb darabja volt, annak 2009-es mellékága pedig teljesen új életet lehelt a szériába, hiszen ez volt az első olyan epizód, ami nem Master Chief történetére, hanem az ODST elitkatonáira fókuszált.


A két játék megjelenése természetesen még odébb van, hiszen egyelőre még a Halo 2-t várjuk, de ha nem jön közbe semmi, akkor valószínű, hogy még a nyáron újraélhetjük PC-n az Xbox 360 sikercímeit.

5 komment - szólj hozzá!