Négy hónapig tartó fesztivál a Summer Game Fest

  • Írta: szlav
  • 2020. május 1.
  • Rendezvény
Link másolása
Eddig is tudtuk, de most már hivatalosan is elkönyvelhetjük: Geoff Keighley a videojátékvilág Gerendai Károlya. A kanadai újságíró és műsorvezető négy hónapon át futó virtuális videojátékfesztivált jelentett be.

A Steam Game Festival csak a kezdet volt, Geoff Keighley láthatóan tényleg az online játékfesztiválokban látja a jövőt, így ma egy iPhone-ra bepötyögött levélben bejelentette: a Summer Game Fest névre hallgató, teljesen digitális fesztivál májustól egészen augusztusig szállítja majd a legfrissebb híreket, a játékokon belüli eseményeket és egy halom ingyenesen játszható tartalmat, várhatóan többnyire demók és limitált próbaverziók formájában.

A derült égből bejelentett kezdeményezés egyébként kimondottan érdekesnek hangzik, hiszen a résztvevő kiadók és fejlesztők listája is egészen impozáns: már az első fázisban (bármit is jelentsen ez) olyan partnerekre tett szert a fesztivál, mint a 2K, az Activision, a Bandai Namco, a Bethesda, a Blizzard, a Bungie, a CD Projekt RED, a Digital Extremes, az EA, a Microsoft, a Take-Two, a Riot Games, a Sony, a Steam, a Square Enix és a Warner Bros., a lista pedig tovább bővül majd a hetek során.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...