Júniusban gördül be Switchre a Burnout Paradise

  • Írta: fojesz
  • 2020. május 2.
  • Megjelenés
Link másolása
Hamarosan újabb platformot hódít meg a Burnout Paradise Remastered, a Criterion versenyjátéka ugyanis a Nintendo Switchen is tiszteletét teszi majd. A felturbózott látvány és a rezzenéstelen framerate innen sem hiányozhat.

Március végén meglepetésadással jelentkezett a Nintendo Direct, amelyben a Burnout Paradise Remastered Nintendo Switchre szánt kiadása is bemutatkozott - akkor még megjelenési dátum nélkül. Szerencsére azonban nem kell már sokat várnunk a portra, az EA bejelentése szerint június 19-én érkezik, méghozzá 50 dolláros áron.

A Burnout Paradise Remastered eredetileg 2018-ban jelent meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra, azt a kiadást mi is teszteltük. Az újrakevert verzió az alapjáték mellett mind a nyolc DLC-t felvonultatja, így hiánytalan tartalommal, 60 fps-sel, valamint nagy felbontású textúrákkal száguldozhatunk Paradise City utcáin. A Switch-verzió extrája, hogy a térképet az érintőkijelzőn keresztül is matathatjuk.

5.
5.
Csoki80
Kielégítik az igényt, biztos pénz :-)
4.
4.
Slik
en egy bo revenget latnek szivesen remade verzioban
az szerintem sokkal szorakoztatobb volt a paradisenal
2.
2.
Guba32
#1: Nem tetszik az EA hozzáállása a Fifa kapcsán a Switchez.Kidobják újra a 19-et 20 néven keretfrissítéssel,és az Ultimate Teamet,ami az abszolút legfontosabb játékmód csak megcsonkolva teszik bele.De a Stadiára már rárepültek...Erre ezt meg 50eurórért...Annyi pénzt hoz a nagygépes Fifa UT,hogy nem nagyon akaróznak már dolgozni.És amíg ennyi pénzt költenek az elvakultak,hogy rózsaszín,hupilila,kék vagy zöld Messit vagy Ronaldot kapjanak esetleg v.mi nagy véletlen folytán,addig az EA nincs rákényszerítve semmire sajnos.
1.
1.
crytek
Ilyenkor az EA biztos sajnálja hogy nincs több konzol a földön...egy senki által nem vett játékot újra elad teljes áron...ó és ha még ki lehetne adniuk 2-3+ platformba de jó volna nekik :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...