Modern Warfare 2 Remastered - hogy fut Xboxon?

  • Írta: Baloo
  • 2020. május 4.
  • Videó
Link másolása
Az egy hónapos ideiglenes exkluzivitás után a Microsoft gépeit is bevette a Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered. Milyen felbontással és teljesítménnyel számolhatnak az Xbox-tulajok? Ennek járt utána a Digital Foundry csapata.

A visszafelé kompatibilitás csodájának köszönhetően az Xboxon játszó játékosok eddig is élvezhették az eredeti 2009-es játékot, most azonban ők is megkapták a mai elvárásoknak megfelelő felújított verziót.

A Digital Foundry pedig rá is vetette magát, mind az Xbox One X-es, mind az alapgépes verzióra. A méréseik alapján az erősebb konzolon a felbontás megegyezik a PlayStation 4 Prón tapasztalt 2880x1620 natív képfelbontással, míg az alap Xboxon dinamikus 1080p-vel jelenik meg a képernyőinken a játék.

Habár a szebb képminőség szemmel láthatóan a drágább gép tulajdonosainak a jussa, szerencsére a 60 fps nem. Igaz, azért az alapgépen néha megérzi a képfrissítés, amikor nagyon eseménydús jelenet zajlik, de ilyenkor is maximum egy-két képkocka veszteségről beszélhetünk.

A Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered április 30-án jelent meg Xboxra és PC-re, kereken egy hónappal a PS4-es megjelenés után.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...