Euphoria engine-nel erősít a Rockstar

  • Írta: fojesz
  • 2007. február 28.
  • Bejelentés
Link másolása
A Rockstar bejelentette, hogy következő generációs, PS3-ra és X360-ra megjelenő majdani játékaikhoz a NaturalMotion Euphoria nevű motorját fogják használni.
A Rockstar bejelentette, hogy következő generációs, PS3-ra és X360-ra megjelenő majdani játékaikhoz a NaturalMotion Euphoria nevű motorját fogják használni. A Grand Theft Auto-játékok kiadója és fejlesztője, illetve az oxfordi animációs csapat a következő hét hónapban együtt fognak dolgozni; remélhetőleg hamarosan megtudjuk azt is, hogy konkrétan min. Az Euphoria engine-ről illik tudni egyébként, hogy a nemrégen bejelentett Star Wars: The Force Unleashed alatt is ezen motor fog dübörögni, az általa nyújtott látvány pedig zseniális.
6.
6.
ldavid
arra 'szaros' ps-re meg sokkal nehezebb fejleszteni, fool!

1 dolog meg mindenképpen van, az ára...
5.
5.
viperking
hát én már félek hogy a gépes játékok meghalnak...mondjuk vmien szinten igazuk van...de nekem jó ideig biztos nem lesz konzolom
4.
4.
ldavid
akkor inkább a RAGE alatt lesz a euphoria nem? :)



amúgy néztem a NaturalMotion oldalán pár demót az endorphin-ról,

és ha az euphoria is ilyen az királyság



pl. a Pepsi-s gumi kezű/lábú emberes reklámhoz is endorphin-t használtak
3.
3.
dezsiszabi
mint tanult névtelen kollégám mondta, az Euphoria nem grafikai, hanem fizikai motor. Tehát ettől még lehet alatta RAGE engine. (pl: Source + Havok)
2.
2.
Drago
Hajónapló kiegészítés: Az új Indiana Jonest is ez a motor fogja hajtani.
1.
1.
Madd Dogg
akkor ez lesz már a GTA4 alatt is, vagy csak majd valameik alcím kapja meg? mert már a !hez bejelentettek egy teniszjáték motort is, ami Rockstar fejlsztés. kéne PC-re a GTA. hűde nagyon kéne......
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...