A Codemasters már az új DiRT-játékot teaseli

Az életciklusa végére ért a DiRT Rally 2.0, de már nem kell sokat várnunk arra, hogy megismerjünk egy új, a megszokottól merőben eltérő versenyjátékot. A Codemasters hamarosan lerántja a leplet a széria következő felvonásáról.

Egyenesen a sorozat hivatalos Twitter-fiókjáról érkezik a Codemasters teasere, miszerint már készülhetünk a következő DiRT-játékra. A brit csapat egy üzenetet is megosztott a játékosokkal, melyből kiderült, hogy a DiRT Rally 2.0 már nem kap újabb szezonokat, csupán kisebb frissítésekre számíthatnak a játékosok, hamarosan azonban a reflektorfény úgyis az új epizódra vetül majd.

Egyelőre nem tudni, hogy pontosan mit tartogat majd a Codies következő játéka, annyit azonban megelőlegeztek, hogy egy teljesen újszerű, a megszokottól jócskán eltérő élményről lesz szó, amivel igyekeznek új életet lehelnek majd a DiRT világába. Megtudhattuk azt is, hogy ezen a projekten nem a DiRT Rally csapata, hanem egy másik Codemasters-stúdió dolgozik.

Jelenleg tehát csupán spekulálhatunk azzal kapcsolatban, hogy mivel rukkolnak elő a kiváló versenyjátékaikról híres fejlesztők. A fenti leírás alapján meg lennénk lepve, ha egy számozott DiRT-epizódot vagy egy újabb DiRT Rallyt kapnánk. Legutóbb 2012-ben, a DiRT Showdownnal próbált elrugaszkodni a csapat a megszokott formulától, a kiszínesített és árkádosított spin-off azonban nem mindenkinél aratott osztatlan sikereket.

12 komment - szólj hozzá!