Xbox Series X - elindul a hype az új konzol körül

  • Írta: Baloo
  • 2020. május 5.
  • Teaser
Link másolása
Nem viccelt a Microsoft, amikor azt mondta, hogy májusban felpörög az új Xbox marketing-hadjárata. Bejelentették az Xbox 20/20 programjukat, így hónapról hónapra számíthatunk majd infókra és látnivalókra az Xbox Series X kapcsán.

Azt eddig is tudtuk, hogy május 7-én, magyar idő szerint 17 órakor indul a következő Inside Xbox-adás, nemrég azonban a redmondiak bejelentették az Xbox 20/20 programjukat, aminek a keretein belül az év hátralévő részében minden egyes hónapban még több információt és látnivalót fognak nekünk szállítani a next-gen konzoljukról és az arra érkező játékokról. Természetesen itt fogunk értesülni a Game Pass és az xCloud jövőjével kapcsolatos tervekről is.

Az új Inside Xbox ennek az első felvonása. A Microsoft megerősítette ezenkívül, hogy bár a következő Inside Xbox a third-party címekre fog koncentrálni (nagyjából egyórás lesz az epizód), júliusban a first-party címeikre fókuszálnak majd egy nagyobb show keretei között: itt új bejelentéseket is kapunk a redmondiak csapataitól.

Közben a YouTube-on felbukkant egy rövidke kis videó, amelyben vélhetően az új Xbox indításakor lejátszódó animációt és hangeffektet csodálhatjuk meg - ezt láthatjátok fent.

14.
14.
Falcon
#2: Amugy sem lenne pénzem több játékot venni az uj drága series x mellé 3 játék elég az uj cod is jöhet forza halo mellé
13.
13.
supair
#2: Azert az uj Assasint megnezem Seriesen hogy muzsikal..... mindjárt kezdesnek.Azt irjak letesszuk a hajunkat.Egyszoval lesz mit nezni kezdeskir is mar.Remelem.
12.
12.
Yami
11.
11.
Hanoi
#9: Erre tippelek én is, megy a spórolás itthon. 500$ már be lett lengetve de ez még függ a kiskereskedői árréstől, a mostani válságtól.
10.
10.
gyerecske
Valószínűleg olcsóbb lesz, mint egy 3070 RTX videókártya.
9.
9.
crytek
#8: Tippem 170től up to 220k alsó hangon...de még nincsenek árak itt se és a ps5-nél sem. Korábban 500$-t lengettek be.
Ha azt veszem hogy 2017 végén a One X is 500$-on nyitott és nálunk 170 körül voltak az akkori 270ft-os $ árfolyamon akkor majd év végén semmivel sem lesz olcsóbb 170knál a jelenlegi 324ft-os $ árfolyamon...

200k-t félre kell rá tenni azt kész
2.
2.
crytek
Nézem őket ezerrel. Sajnos az eddig kiadott infok alapján nyitásra kb nem is lesz cím így eléggé elgondolkodtató, hogy akinek teszem azt még one x-e van bőven várhat 1 évet mert minden 2021-22-be fog jönni a gépre. Halo Infinite lesz meg elvileg a Forza azt kb satu..
1.
1.
sanada
Hajrá, remélem izgi címek jönnek, mert év végén tervezek egyet venni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...