Mindjárt itt a PC-s Halo 2: Anniversary megjelenése

  • Írta: gorien
  • 2020. május 6.
  • Megjelenés
Link másolása
A 343 Industries tovább teper: épphogy elkezdték a Halo 2: Anniversary PC-s portjának tesztelését, már elérhetővé is teszik a játékot. Egy hetet kell már csak várni, hogy belevessük magunkat ebbe a felújított klasszikusba is.

Nemrég kezdődött a PC-s Halo 2: Anniversary bétatesztelése, a játék máris hamarosan elérhetővé válik. Ezzel a sebességgel a 343 Industries kifejezetten jó ütemtervet tart, és lehet, hogy záros határidőn belül tényleg minden darabját megkapjuk a The Master Chief Collection felújított játékainak.

A Halo 2 PC-re optimalizált változata május 12-én jelenik meg a Steamen és a Microsoft Store-ban is – míg várakozol, vethetsz néhány pillantást a bétateszt alatt lőtt nagyfelbontású screenshotokra.

A felújított játékból nem maradhatnak el az ismert tartalmak: a single player 15 küldetése, Master Chief, Arbiter és a multiplayer játékmódok is úgy várnak rád, mint anno. A játék grafikáját pedig állítani is tudod attól függően, hogy a Halo 2 eredeti vagy Anniversary-változatára vagy kíváncsi, utóbbiban pedig a Blur Studio remasterelt cutscene-jeit is láthatod.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...