A live service új löketet adott az Electronic Artsnak

Lezárta 2020-as pénzügyi évét az Electronic Arts. A kiadó a bevételei javát a live service-játékaiból nyerte, és sokat szépített a tavalyi évhez képest. Mivel új év kezdődik, egy picit abba is beleláttunk, mit terveznek jövő áprilisig.
  • Írta: gorien

Kommentek

#11
A pletykák szerint a Mass Effect Trilogia felújítása lesz az a "HD"! Ez nagyon jó ötlet!!
#10
Felőlem mondhatnak / állíthatnak amit akarnak, tőlük csak az offline / single player BioWare játékok érdekelnek.
#9
#8: Nagyon helyes (bár személy szerint leszarom az összes rockstar összes online részét). Annyi lenne a kérésem (nem feléd, általánosan), hogy mindenkinek adjuk meg ami jár. Illetve ne pécézzünk ki 1-1 céget olyan ganéságokért, amit mindenki csinál, hanem ha már prüszkölünk, prüszköljünk a globális tendencia miatt. :)
#7
#5: Ezzel a modellel pont ez a baj. Nem az a gyökér akik kitalálja hanem aki mindenért is fizet..
Ott van példának most a Forza Street ami egy hulladék fostenger mégis hozzák már mobilra mert halomba termeli a zsetont..a sok kretén miatt ez a játékipar jövője
#6
#5: A Fifaban van olyan pakk ami többe kerül,mint a 6ezer,és még nem is biztos(inkább nem,mint igen),hogy kapnak is érte "valamit".
#4
C&C, ami érdekel tőlük. A többit meg sózzák a sok tumorosra..
#3
Az érkező 14 játékról:

Switch-es burnout, VR shit,sport szarok, mobil ótvarok nem érdekelnek.
C&C jöhet várjuk ezerrel

Az a titokzatos HD még érdekes lehet ,de erről semmit se tudunk :(
Az a 4 külsős pedig gondolom ilyen indie cumo lesz mint pl unravel és társaik..ezek között elvétve akadhat 1 jó game.

Szóval nem valami acélos felhozatal
#2
Mert kinek nem? Kb. a Sony single exein (oké, Nintendo-nál annyira nem tudom) kívül mindenhol ez a tendencia. Egy Rockstart valaki elővenne ezért valaha is (vagyis Take2-t)? Vagy bármelyik más random kiadót? Neeeeem. Csak a EA.
#1
Ez is már kezd unalmas lenni. Mondja az EA, hogy micsoda bevételek vannak és a bevételek java live service game. Milyen meglepő ez az után, hogy majdnem csak ilyesmi játékok jöttek tőlük kizárólagosan.