The Walking Dead: Saints & Sinners - PS VR-on is

  • Írta: gorien
  • 2020. május 6.
  • Megjelenés
Link másolása
Nem kell bánkódnia már annak a PlayStation-játékosnak, aki PC-s VR-eszközök hiányában eddig nem tudta kipróbálni a The Walking Dead: Saints & Sinnerst. A zombis játék tegnap PlayStation VR-on is megjelent.

A Skybound és a Skydance Interactive játéka, a The Walking Dead: Saints & Sinners az év elején jelent meg Oculus Riftre, a PlayStation-tulajoknak azonban nem kell tovább várnia, ha maguk is ki szeretnék próbálni a zombis játékot, az ugyanis meglepetésszerűen felbukkant a PlayStation Store-ban.

A PlayStation VR kínálata épp bővülőben van, a minap például arról írtunk, hogy a Vader Immortal is oda tart, szóval számíthatunk még további játékokra is. A tegnap óta ott is elérhető The Walking Dead: Saints & Sinners az eredeti képregény-univerzumban játszódik, New Orleanst fedezhetjük fel benne, miközben változatos fegyverekkel apríthatjuk az élőhalottakat.

2.
2.
Cole
Na, a végén még kapnak értelmes címeket azok is akiknek van PSVR-juk. Kérdéses, hogy a gép mennyire birkózik meg velük, mennyire kellett visszabutítani.
1.
1.
zozo76hun
A Vader Immortal mellett ez se egy gyenge eresztes!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...