Rainbow Six: Siege - kezeket fel, ez egy bankrablás!

  • Írta: Baloo
  • 2020. május 7.
  • Letöltés
Link másolása
A Ubisoft továbbra is hisz a "játék, mint szolgáltatás" elvében, ezt mi sem bizonyítja jobban, minthogy továbbra sem hagyja támogatás és új tartalmak nélkül a Rainbow Six: Siege közösségét.

A nemrég indult a The Grand Larceny event most a huszadik század hajnalára repíti vissza a játékosokat, ahol a támadóknak ezúttal páncélszekrényeket kell kirabolniuk, míg a védekezőknek értelemszerűen meg kell akadályozniuk ezt.

Az autentikusság kedvéért nem használhatóak drónok az új játékmódban, valamint minden játékos shotgunnal van felfegyverkezve. A mód sajátosságából fakadóan néhány operátor kimarad a buliból, egész pontosan: Glaz, Nomad, Buck, Montagne, Blitz, Caveira, Kali, Clash, Blackbeard, Lion, IQ, Tachanka, Recruit, Twitch és Mozzie sem jut szerephez. 

A The Grand Larceny egészen május 19-ig nyúzható, ami alatt természetesen újabb skinekkel bővíthetik a Siege-játékosok a fegyver- és ruharepertoárjukat - ezek mind az 1900-as évek elejének a hangulatát idézik.

8.
8.
mustang74
"Te mond azt hogy rablótámadás, a te hangod mélyebb!"
6.
6.
Obi Wan Kenobi
#4: Valószínűleg eléggé, de elég komoly buff lenne amarunak ha a másodlagos shotgunjával kilövi a padlót és felpattan a grapple-lel :D Van benne fantázia és érdekes lenne.
4.
4.
adamsfamily
#1: Érdekesen megkeverné a játékmenetet,viszont a lejárók sok pályán teljesen értelmüket vesztenék.
3.
3.
Obi Wan Kenobi
#2: A kezdés kínkeserves, szóval arra készülj fel :D
2.
2.
Ooorky
Most került be PS Now-ba, jövő héten lehet balf*szkodok vele egy sort.
1.
1.
Obi Wan Kenobi
Szerintem a rombolható padlókkal kísérleteznek. Valamikor egykét hónapja redditen egy leakelt kép volt oregonról rombolt padlóval. Kétlem, hogy csak egy event miatt ennyit dolgoztak volna.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...