Bejelentették az új DiRT-játékot

A Codemasters pár nappal ezelőtt kezdte el teaselni az új DiRT-játékot, a mai Inside Xbox-epizódban pedig be is jelentették a DiRT 5-öt az első trailer társaságában. Sok szempontból másnak tűnik a korábbi részekhez képest.

A Codemasters DiRT-sorozata is generációt vált, legalábbis a DiRT 5 a jelenlegi konzolok mellett az új masinákon is tiszteletét teszi.

A készítők új megközelítést és számos új funkciót teaseltek, és bár a konkrétumoknak még híján vagyunk, a trailer is ezt támasztja alá. Jeges versenypályákon és méteres sárban csapathatjuk majd, miközben a napszakok és az időjárás is dinamikusan változnak - az biztos, hogy a klasszikus raliélményért maradnunk kell a DiRT Rally 2.0-nál.

A játék 70 pályával, 10 helyszínnel, karriermóddal és négyfős osztott képernyős mókával vár minket októberben, emellett Smart Delivery-támogatást kap, vagyis elég egyszer megvennünk a játékot, azt elérjük Xbox One-on és később Xbox Series X-en is. A sztorimódban Troy Baker és Nolan North is szerepet kapott.

10 komment - szólj hozzá!