Scorn - Xbox Series X-exkluzívként rajtol

  • Írta: fojesz
  • 2020. május 7.
  • Bejelentés
Link másolása
Olyan régóta készül a Scorn, hogy egy generációváltást is megért a projekt: az Ebb Software az imént Xbox Series X-re is bejelentette a kétségkívül látványos horrorkalandot, kezdetben ráadásul csak itt érjük majd el a játékot.

A Scorn le sem tagadhatná, hogy a készítőket H.R. Giger munkássága ihlette meg, és ami még jobb, egy metroidvaniát tisztelhetünk benne. Kezdetben a játék Xbox Series X-exkluzív lesz, és az Xbox Game Pass felhozatalában is megtaláljuk majd.

47.
47.
crytek
13 Minutes Of Exclusive 4K Xbox Series X Scorn Gameplay

https://youtu.be/6grwdMemV1o
46.
46.
Ps fanboy
#45: Inkább úgy mondom, hogy több minőségi cuccban gondolkodnak, a Forza, a Halo és a Gears bár nem rossz, de nem hiszem, hogy elég az időleges exkluzívítás fokozására. Az viszont szerintem biztos, hogy klasszikus x box exkluzívításról már nem is álmodhatunk.
42.
42.
Ps fanboy
#41: Akkor ez nem xbox exkluzív, mert csak ps-re nem jön, ez inkább amolyan microsoft exkluzív.
41.
41.
crytek
#39: Mivel a Scorn nem a MS tulajdona így simán jöhet majd ps5re x idő után. Majd meglátjuk. A megjelenés az egyszerre lesz pcre és series xre is ebbe fogadni merek
40.
40.
fojesz
Kis kiegészítés a hírhez: mi a hivatalos sajtóközlemény alapján dolgoztunk, ott elég kategorikusan kijelentik, hogy Xbox Series X-exkluzívként rajtol a játék. PC-re ettől függetlenül jön, de egyelőre nem világos, hogy mikor - az alább is említett steames Q&A nem említi, hogy egy napon jön a két változat.

Ez egyébként elég sokakat foglalkoztat a kapcsolódó kickstarteres poszt alatt is, így küldtünk egy emailt a készítőknek, hogy tisztázzák ezt. Ha válaszolnak, frissítjük a hírt.

Az említett közlemény: https://www.gamasutra.com/view/pressreleases/362560/Intensely_atmospheric_horror_title_Scorn_announced_as_Xbox_Series_X_exclusive.php
39.
39.
Ps fanboy
#37: Ez a játék alapból csak PC re jött volna, a ps-t eleve nem érintette volna, de még az xbox-ot sem. Akkor most miért xbox exként hivatkoznak rá, miért nem azt mondják, hogy jön xbox-ra is azt csá?
37.
37.
crytek
#36: Nem valamikor egyszerre fog szerintem ez 100%, de majd ha lesznek release date-ek kiderül a dolog.
36.
36.
Ps fanboy
#11: Jól gondold, jön majd pc-re is, valamikor. Kicsit epic es fillingje van ennek nem gondolod?
29.
29.
crytek
#26: 2014-es induláskor pc ps4 volt a ét platform mire a kickstarterre jutott már nem volt a goalok között konzol csak pc...
És jelenleg most itt tartunk hogy semmit nem tudunk csak annyi biztos series x-re és pc-re jön és one-ra + one x-re nem.. minden más a jövő zenéje
26.
26.
Stranger
#25: Adománygyűjtéskor azt mondták talán megjelenhet PS4/XO-ra is. Utána végig csak PC-ről beszéltek. Elfogyott a pénz, MS gondolom betámogatta őket... meglátjuk, hogy meddig exkluzív vagy egyáltalán lesz-e pénz/akarat hogy átportolják PS-re. Sok játék be lett lengetve hogy majd jön konzolra, pont azért hogy többen támogassák aztán nem lett belőle semmi.
20.
20.
zsocc-nrg
A Steam-es Q&A-be is leírták hogy természetesen jön PC-re, szó sincs arról hogy akár full, akár időleges exkluzív lenne az XSX-re.
14.
14.
#3: Na ez a szanalmas ennel a gennel, hogy hangoztattak itt mar az elejen a 4k-teg minden, erre nagy lofasz volt 4k-ban, 60fps meg sehol, eleg szanalom generacio volt ez a mostani tech szempontbol.
9.
9.
ADMlN
#2: A first party studio-k esetében. Mindenki más azt csinál amit akar.

#7: Az (ideiglenes) exkluzivitásért lehet, hogy pénzt kapnak, de ettől még nem lesznek first party studio.

Amúgy meg nem mind a ketten a mellett kardoskodtatok, hogy legyenek ilyenek? Vagy ez most ilyen van rajta / nincs rajta sapka esete?
6.
6.
zsocc-nrg
Annyira bizarr ez a játék és pont emiatt még mindig nagyon várom! Nem tudom mikor fog megjelenni de azonnal rá kell majd vetnem magam. Remélem a sztorija is hasonlóan meghökkentő lesz mint a dizájn.
5.
5.
crytek
De milyen rég várom már ezt. A 2014es bejelentése óta figyelemmel követe..És 0 day game pass.. Ej de fasza
4.
4.
adamsfamily
#2: Gondolom csak a saját játékaiknál.Ez külsős cím és valószínűleg azért nincs beleszólásuk.
3.
3.
Stranger
#1: Évek óta PC-re készülő címről beszélünk, szóval nem átirat lesz.

Egyébként ennyit a nagy Xbox összeborulásról. Még meg sem jelent az új konzol és itt egy cím ami nem fog a mostani generáción megjelenni.

"Will Scorn be released on the previous generation of consoles?

No. We really don't want to spend development time on what would from a technical standpoint (900p resolution, frame rates dipping below 30fps) be a sub-par version of the game and overall not a good experience."
2.
2.
delphijos
Amúgy nem pont az volt a mondás hogy ilyen nem lesz ? 2 évig biztosan ?
1.
1.
Extol
Megint sikerült szájonsz*rni a PC-seket, majd X idő után kapunk valami ócska átiratot, 3 év várakozás után. Ugyan már! Nonszensz
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...