Scorn - Xbox Series X-exkluzívként rajtol

Olyan régóta készül a Scorn, hogy egy generációváltást is megért a projekt: az Ebb Software az imént Xbox Series X-re is bejelentette a kétségkívül látványos horrorkalandot, kezdetben ráadásul csak itt érjük majd el a játékot.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#47
13 Minutes Of Exclusive 4K Xbox Series X Scorn Gameplay

https://youtu.be/6grwdMemV1o
#46
#45: Inkább úgy mondom, hogy több minőségi cuccban gondolkodnak, a Forza, a Halo és a Gears bár nem rossz, de nem hiszem, hogy elég az időleges exkluzívítás fokozására. Az viszont szerintem biztos, hogy klasszikus x box exkluzívításról már nem is álmodhatunk.
#45
#43: Szerintem a generáció elején kicsit visszább lép, hogy kicsit futassa az új xbox-ot, aztán marad minden a régiben és jön a combo. De ki tudja, lehet, hogy ez is kitolódik több és több időleges xbox ex lesz és ezzel együtt az időlegesség mértéke is kitolódhat. De ezt már csak azért víziónálom, mert az azt is jelentené, hogy tényleg minőségi cuccban gondolkodnak.
#44
#38: Hát a cross gen-ek kapcsán én nagyon remélem, hogy az utóbbi. Inkább maxolják ki a jelen gen-t és mondjam azt a ps5 verzióra, hogy ez kevés, mert attól eleve nem is szabad sokat várni, azt csak egy ízelítő. Csak kérdés mennyire tolódik ki ez a szakasz és mikor jutunk el a főételhez.
#42
#41: Akkor ez nem xbox exkluzív, mert csak ps-re nem jön, ez inkább amolyan microsoft exkluzív.
#41
#39: Mivel a Scorn nem a MS tulajdona így simán jöhet majd ps5re x idő után. Majd meglátjuk. A megjelenés az egyszerre lesz pcre és series xre is ebbe fogadni merek
#40
fojeszModerátor
Kis kiegészítés a hírhez: mi a hivatalos sajtóközlemény alapján dolgoztunk, ott elég kategorikusan kijelentik, hogy Xbox Series X-exkluzívként rajtol a játék. PC-re ettől függetlenül jön, de egyelőre nem világos, hogy mikor - az alább is említett steames Q&A nem említi, hogy egy napon jön a két változat.

Ez egyébként elég sokakat foglalkoztat a kapcsolódó kickstarteres poszt alatt is, így küldtünk egy emailt a készítőknek, hogy tisztázzák ezt. Ha válaszolnak, frissítjük a hírt.

Az említett közlemény: https://www.gamasutra.com/view/pressreleases/362560/Intensely_atmospheric_horror_title_Scorn_announced_as_Xbox_Series_X_exclusive.php
#39
#37: Ez a játék alapból csak PC re jött volna, a ps-t eleve nem érintette volna, de még az xbox-ot sem. Akkor most miért xbox exként hivatkoznak rá, miért nem azt mondják, hogy jön xbox-ra is azt csá?
#37
#36: Nem valamikor egyszerre fog szerintem ez 100%, de majd ha lesznek release date-ek kiderül a dolog.
#36
#11: Jól gondold, jön majd pc-re is, valamikor. Kicsit epic es fillingje van ennek nem gondolod?
#35
#13: "mindenki el volt ájulva, hogy minden cross gen kompatibilis lesz 2 évig és ez milyen jó"

De épp arról beszélek, hogy nem arról volt szó, hogy minden cross-gen kompatiblis lesz, csak arról, hogy a Microsoft saját játékai azok lesznek 1-2 évig. Amennyire én tudom az Ebb Software-t még nem vette meg a Microsoft, így az ő játékaikat nem köti a fenti ígéret.
És amúgy szerintem továbbra is király ez a pár év cross-gen, még akkor is ha csak az MS saját stúdiói fogják csak csinálni.
#33
#32: Maguk a fejlesztők is írták a kezdetekkor, nagyon sok helyen házaltak a játékkal anno ,de mindenki dobta mondván nem jó nem eladható a koncepció nem ez a "menő"..ők maguk még kickstarterre sem akartak menni mert féltek ott se érdekel majd senkit.. Ez egy eleve "elvont" megvalósítás (igen valóban az agony áll hozzá "legközelebb") és a horror játékok amúgy se voltak soha akkor kasszasikerek pláne nem ha 3-4+ milliós eladásokról beszélünk főleg egy ilyen kis studió esetében..
Én az Agonyt végigvittem nekem az is tetszett..szóval én várom..tuti azonnal rácuppanok majd
#29
#26: 2014-es induláskor pc ps4 volt a ét platform mire a kickstarterre jutott már nem volt a goalok között konzol csak pc...
És jelenleg most itt tartunk hogy semmit nem tudunk csak annyi biztos series x-re és pc-re jön és one-ra + one x-re nem.. minden más a jövő zenéje