DOOM Eternal - képeken az első DLC

  • Írta: szlav
  • 2020. május 8.
  • Képek
Link másolása
Nem ért véget a DOOM Eternal története. Ahogy azt a Bethesda és az id Software korábban megígérte, idén legalább két sztoriexpanzióval bővül az őrületes lövölde. Ma végre szemügyre vehetjük az első DLC helyszíneit.

Mostanra remélhetőleg minden érdeklődő végzett a DOOM Eternal frenetikus sztorimódjával, így hamarosan itt az ideje, hogy újabb hadjáratra induljon a Slayer. Az id Software és a Bethesda már egy évvel ezelőtt bejelentette, hogy a Year One Pass keretein belül két történetfókuszú DLC-vel bővül majd a játék, most pedig úgy tűnik, hogy az első ilyen csomag nincs is már olyan messze.

Dátumot ugyan egyelőre nem kaptunk, de a fent látható két kép mindenképpen megkavarta az állóvizet - ezek egyébként eredetileg a játék Twitterén láttak napvilágot. Első ránézésre úgy tűnik, hogy a Slayer újabb kitérőt tesz a Makyr anyabolygóra, Urdakra, a második kép pedig nagy valószínűséggel a Földön készült, mégpedig egy hatalmas tengeri bázison.

Némi üröm az örömben, hogy a kiegészítő zenéit már nem Mick Gordon, a 2016-os DOOM és az Eternal zeneszerzője szállítja majd. Reménykedjünk benne, hogy az utódja is hasonlóan kiváló munkát végez majd!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...