Inside Xbox - reagált a Microsoft a visszajelzésekre

  • Írta: fojesz
  • 2020. május 9.
  • Hír
Link másolása
A csütörtöki Inside Xbox nem igazán nyerte el a játékosok tetszését, ez tükröződik a YouTube-értékeléseken is. A Microsoft és a műsor egyik főszereplője, a Ubisoft most reagált a visszajelzésekre.

Nagy csinnadrattával harangozta be a Microsoft a csütörtöki Inside Xbox-epizódot, mondván ez lesz az első alkalom, hogy belenézhetünk az Xbox Series X játékainak játékmenetébe. Ennek ellenére sok bemutató nem tartalmazott klasszikus értelemben vett gameplayt, más előzetesek pedig nem Xbox Series X-felvételeket használtak, hanem pusztán sejtették, hogy milyen látványra számíthatunk majd az új konzolon.

Ezek után nem meglepő, hogy nem minden rajongónak nyerte el a tetszését a műsor, erről árulkodik az is, hogy az előzeteseket összefoglaló YouTube-videó már 25 ezer dislike-nál jár 20 ezer like mellett, az este főszereplőjének számító Assassin's Creed: Valhalla gameplay trailere pedig 16 ezer dislike-ot gyűjtött be a 25 ezer like mellé. Utóbbi különösen nagy csalódás volt, miután a kiadó jó ötletnek tartotta filmszerűen összevágni a játékban rögzített jeleneteket - amelyek egyébként is igen kurták voltak, és nyomokban sem emlékeztettek a valódi játékmenetre.

A kritikákra végül a Microsoft és a Ubisoft is reagált. A redmondiak első számú marketingese, az xboxos hűtőszekrényével kétségkívül nagyot alakító Aaron Greenberg azt írta a Twitterén: "Ha nem mondunk semmit, csak levetítjük a májusi Inside Xboxot, mint az előző hónapban, valószínűleg mások lettek volna a reakciók. Egyértelmű, hogy félrevittük az elvárásokat, és ez a mi hibánk! Értékelünk minden visszajelzést, és biztosíthatunk mindenkit, hogy megfogadjuk őket, és tanulunk belőlük."

Az Assassin's Creed: Valhalla direktora, Ashraf Ismail is hasonló üzenetet küldött a rajongóknak: "Jogosan számítottatok többre! Hosszú marketingkampány áll előttünk, mélységeiben is látni fogjátok a gameplayt, és egy csomó infót kaptok még a játékról."

Tény, mind a Microsoftnak, mind a Ubisoftnak lesz még lehetősége bizonyítani: a redmondiak az év hátralévő részében minden hónapban szállítanak majd valami újdonságot az Xbox Series X-szel kapcsolatban, és annyi E3-pótlékot kapunk a következő hetekben, hogy a Ubinak is lesz még felülete, hogy alaposabban is megmutassa nekünk a játékot. Reméljük a legjobbakat!

6.
6.
adamsfamily
#1: Mondjuk most a hiszti főle az AC Valhalla gameplay előzetes miatt van,ami szerintem nem egészen az ő saruk.Lehet,hogy a bugisoft volt a ludas.Azt viszont fel lehet róni nekik,hogy a Series X-et is bemutatják működés közben,de az valahogy elmaradt.
Mindenesetre szánalmas amit művelnek.Nem csak a Microsoft,hanem a Sony is.
A MS legalább beismerte a hibáját és már mutogatja a gépet egy ideje,láttuk a hardvert.A Sony meg egyelőre ott tart,hogy megmutatták az irányítót,meg tartottak egy rém unalmas powerpoint prezentációt.
5.
5.
Az az igazság, hogy eléggé rajta van a játékipar, az ubiról ne is beszéljünk, hogy a valóságtól eléggé távol álló első videókat mutogatnak játékokból. Hatalmas marketing volt gameplay-ként hirdetni a videót, nem is csodálkozok az egymilliárd dislike-on. Lol. De legalább a Micro-n is ugyan olyan jót tudok röhögni, mint a Sony-n. Gondoljatok bele, milyen pénzek múlhatnak ezeken a dislike-okon.
4.
4.
crytek
#3: Júliusban Halo Infinite. Arra nagyon kiváncsi leszek. Remélem nem Valhalla féle picsafüst dolgokat mutogatnak
3.
3.
supair
Adtak amit mondtak az Assasin kivételével..........kulsos studiok jatekai villantak.Nem volt nagy szam de legalabb lathattunk mar valamit.Ha honaprol honapra jonnek a vegen tenyleg el tudjuk dönteni mit mikor vegyünk.
1.
1.
elgeri
Hát igen. A Microsoft még mindig nem tudja megtanulni a helyes marketing szabályait :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...