Valami készülődik a Mafia háza táján?

  • Írta: fojesz
  • 2020. május 11.
  • Teaser
Link másolása
Mindig gyanús, ha egy játék régóta szunnyadó közösségi csatornája életre kel, márpedig a Mafia Twitter-fiókja két év hallgatás után adott életjelet. A legutóbbi pletykák tükrében ez nem is olyan meglepő.

A Mafia hivatalos Twitter-fiókja közel két év hallgatás után adott életjelet magáról, méghozzá egy nem túl beszédes bejegyzéssel. "Család" - kívánták közölni a csatorna üzemeltetői, ami persze még annak ellenére is gyanús, hogy az Egyesült Államokban tegnap ünnepelték az anyák napját, így akár még aktualitása is lehet a dolognak.

Láttunk már arra példát - legutóbb a Crysis esetében -, hogy a készítők egyszerű teasernek szánták az ilyesmit, ráadásul a Mafia esetében van is mit beharangozni, hiszen a korhatár-besorolásokért felelős szervezetek már megszellőztették, hogy hamarosan a Mafia II és a Mafia III is definitív kiadást kaphat. Ahogy szokták mondani, nem az a kérdés, hogy léteznek-e ezek a csomagok, hanem az, hogy mikor érkeznek, a Twitter-fiók újrarúgása miatt pedig magabiztosan tippelhetünk arra, hogy rövidesen bejelentenek valamit a 2K illetékesei.

15.
15.
Macifasz
#14: "és lett belőle ezek után"

Itt kimaradt a végéről, hogy kul. Drága kedves Gamekapocs, 2020-ban azért illene már egy szerkesztés funkció nem? :-P
7.
7.
hedzsooo
#6: *WS helyett SW: KotOR 1 akart lenni :D
3.
3.
shorty123
a 3-at dobják ki a 'csába: ) a 2-be tegyék bele a kihagyott feature-öket + hozzák mai grafikára és fejezzék be a történetet és rendben leszünk :)
2.
2.
ssemtexx
Csak ne valami remake, remaster vagy egyéb baromság.
1.
1.
crytek
Kár, hogy a 2-3 Definitive lesz csak :(
Mafia 1 Remake pedig adja magát..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...