Valami készülődik a Mafia háza táján?

Mindig gyanús, ha egy játék régóta szunnyadó közösségi csatornája életre kel, márpedig a Mafia Twitter-fiókja két év hallgatás után adott életjelet. A legutóbbi pletykák tükrében ez nem is olyan meglepő.

A Mafia hivatalos Twitter-fiókja közel két év hallgatás után adott életjelet magáról, méghozzá egy nem túl beszédes bejegyzéssel. "Család" - kívánták közölni a csatorna üzemeltetői, ami persze még annak ellenére is gyanús, hogy az Egyesült Államokban tegnap ünnepelték az anyák napját, így akár még aktualitása is lehet a dolognak.

Láttunk már arra példát - legutóbb a Crysis esetében -, hogy a készítők egyszerű teasernek szánták az ilyesmit, ráadásul a Mafia esetében van is mit beharangozni, hiszen a korhatár-besorolásokért felelős szervezetek már megszellőztették, hogy hamarosan a Mafia II és a Mafia III is definitív kiadást kaphat. Ahogy szokták mondani, nem az a kérdés, hogy léteznek-e ezek a csomagok, hanem az, hogy mikor érkeznek, a Twitter-fiók újrarúgása miatt pedig magabiztosan tippelhetünk arra, hogy rövidesen bejelentenek valamit a 2K illetékesei.

16 komment - szólj hozzá!