Korai hozzáférésű lesz a Quantum League

  • Írta: gorien
  • 2020. május 12.
  • Korai verzió
Link másolása
A hónap végén startol el a Quantum League early access-változata. Ez a lövölde egy szokatlan ötlettel tűnik ki a hasonszőrűek közül: a meccseket időhurkok alkotják, így minden kör végén egy újabb másolatunk válik a csapattársunkká.

Shooterből már láttunk sokfélét, de a Nimble Giant Entertainment egy igazán egyedi ötlettel dobná fel a zsánert: saját magunk csapattársait alakíthatjuk az időutazás segítségével.

Ha ez így elsőre elképzelhetetlen, a bemutatkozó felvételeken láthatjátok, hogyan működik, de a lényeg az, hogy a meccsek menetei nem függetlenek egymástól, hanem egymásba futó időhurkokként működnek. Amint egy kör lecsengett, a tetteink a következőben újrajátszódnak egy külön entitás képében, mi meg ezzel összhangban vagy épp hibáinkat javítva cselekedhetünk.

A Quantum League május 26-tól elérhető lesz a Steam Early Accessben, úgyhogy a szélesebb közönség is kipróbálhatja ezt a kompetitív lövöldét. Induláskor hat karakter és hat fegyver közül választhatunk, és két játékmódban tehetjük próbára képességeinket. Az időhurkos harcot 1v1 és 2v2 felállásban is vívhatjuk majd.

A tervek szerint még idén látjuk a Quantum League teljes PC-s megjelenését, de a konzolos változatokon is dolgoznak már.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...