Megvan, mikor lesz a Ubisoft E3-pótló online expója

  • Írta: gorien
  • 2020. május 12.
  • Rendezvény
Link másolása
Egyre inkább kezd kirajzolódni, hogy milyen játékos rendezvényekkel lesz tele a nyár, és most már a Ubisoftéról is tudunk valamit. A Ubisoft Forward névre keresztelt expóhoz hasonló, digitális eseményt még nem tartott a vállalat.

Amikor az E3 elmaradását bejelentették, a Ubisoft az elsők közt jelezte, hogy keresik az expó online pótlásának lehetőségét. A terveket nem húzta keresztbe semmi, és végre egy hivatalos bejelentés formájában kaptunk dátumot is hozzá: július 12-én lesz az esemény, ami a Ubisoft Forward nevet viseli.

Arról még nem kaptunk konkrétumot, hogy mi fog szerepelni a virtuális bemutatón, de az ígéretek szerint „exkluzív hírekre, játékleleplezésekre és sok másra” számíthatunk. Feltehetően a nemrég felfedett Assassin's Creed: Valhalla jelen lesz az expón, és talán a Watch Dogs Legiont, a Rainbow Six: Quarantine-t vagy a Gods & Monsterst is láthatjuk. Utóbbiakat eredetileg most tavasszal várhattuk volna, de az év végére csúsztak, hogy jobban egybeessen a megjelenésük a következő konzolgenerációéval.

3.
3.
KopyAti
#1: Én meg kíváncsi vagyok rá, úgyhogy mutassanak csak!
2.
2.
#1: Ja, egyszerűbb lene, ha csak álló képeket mutatnának ... de azt is csak a műsorvezetőről, aki csak dumál.
1.
1.
Viktor_The_Best
Gameplay videora nem vagyok kivancsi, ne is mutassatok egyik jatekbol se. :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...