Predator: Hunting Grounds - Schwarzi is csatlakozik

Arnold Schwarzenegger újra magára ölti Dutch figuráját az IllFonic aszimetrikus játékában. A Predator: Hunting Grounds egyelőre az öreg katonával lesz csak gazdagabb, de az elkövetkezendő hónapokra is terveznek új tartalmakat a készítők.

Alighogy megjelent a Predator: Hunting Grounds, az IllFonic máris azt vázolja fel, mikre számíthatunk az elkövetkező hónapokban. Rögtön az elején ellövik az egyik nagyágyút: az 1987-es film Alan Schaefer őrnagya, azaz Dutch is csatlakozik a Ragadozóval harcot vívó katonákhoz, méghozzá személyesen Arnold Schwarzenegger alakításában.

Májustól kezdve augusztusig minden hónapban lesz egy nagyobb ingyenes frissítés és egy fizetős DLC-is – Dutch karaktere az utóbbi kategóriába esik. Az ingyenes frissítés ezzel együtt hangfelvételeket hoz a játékba, amik elmesélik, mi történt Dutchcsal a film óta, és miért keresztezi útja újra az idegen vadászét. A felvételeket szintlépéssel oldhatjuk fel.

A Dutchot tartalmazó DLC május 26-án válik elérhetővé, a karakteren kívül korai hozzáférést biztosít az egyébként júniusban ingyenesen érkező QR5 Hammerheadhez és Dutch késéhez is. Hogy a többi frissítés mit hoz, az egyelőre titok, a fejlesztők azt ígérték, mindig akkor árulják csak el a DLC-k tartalmát, ha közeledik a megjelenés.

A Predator: Hunting Grounds PC-n és PlayStation 4-en játszható.

7 komment - szólj hozzá!