Frissítve: Tényleg készül a Mafia: Trilogy

Már jó ideje keringtek különféle pletykák a neten a Mafia-sorozattal kapcsolatban, de mától vége a találgatásoknak, hivatalosan is készül Mafia: Trilogy. A jó hír mellé egy rövid előzetes is érkezett.

A beszédes név arra enged következtetni, hogy nem csak a Mafia II és Mafia III korábban hitt újrakeverését kapjuk meg, hanem a trilógia eddigi összes megjelent részét.

A 2K Games és a Hangar 13 munkatársai hivatalosan május 19-én este 6-kor tervezik leleplezni, hogy mire is számíthatunk majd a gyűjteménnyel kapcsolatban, azonban a célplatformokat már most elárulták. A Mafia: Trilogy PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re is érkezik majd valamikor (feltételezhetően idén), utóbbin Steamen és az Epic Games Store áruházban is elérhető lesz.

Update! Habár a formális bemutatóra a jövő hétig várnunk kell, a Microsoft idő előtt fellőtte a Mafia: Definitive Edition és a Mafia II: Definitive Edition adatlapjait. A jó hír az, hogy a Hangar 13 srácai egyáltalán nem alibizik el az első rész felújítását, legalábbis az első screenshotok alapján pazarul fest a játék:


A Mafia második és harmadik részén érthető módon nem kell majd ennyit dolgozni, ezt tükrözik az adatlapokon szereplő megjelenési dátumok is - már ha azok nem placeholder időpontok. Eszerint a Mafia II felújított kiadását már május 19-én elérhetjük majd, míg a Mafia: Definitive Edition augusztus 28-án érkezik csak.

44 komment - szólj hozzá!