Frissítve: Tényleg készül a Mafia: Trilogy

Már jó ideje keringtek különféle pletykák a neten a Mafia-sorozattal kapcsolatban, de mától vége a találgatásoknak, hivatalosan is készül Mafia: Trilogy. A jó hír mellé egy rövid előzetes is érkezett.
  • Írta: Baloo

Kommentek

#39
#34: "Iblith"
#40
#34: "Iblith"
#41
#34: "Iblith"
#42
#34: "Iblith"
#43
#34: "Iblith"
#44
#34: "Iblith"
#38
#34: "Iblith"
#37
#34: "Iblith"
#36
#34: "Iblith"
#35
#31: Szia!
Szerintem sokaknak már az nem tetszett, hogy fekete bőrű kakartert irányítasz benne. Én nem vagyok grafikab*zi, de akik igen, azt mondják, az is a játék egyik gyengéje. Ami a legtöbbeknél kiverte a biztosítékot, az a játékmenet. Néhány fő küldetést leszámítva abból áll a játék, hogy elmész egy raktárba, ott kárt okozol a terület vezetőjének, kinyírsz mindenkit, a végén a terület fejesét, majd mész a következő területre, és kezded előlről. Az AI szörnyen buta, gyakorlatilag ki tudsz nyírni végtelen mennyiségű embert úgy, hogy fedezék mögé bújsz, fütyülsz, odamegy az ellen, te meg leszúrod. Majd ezt ismételgeted, le sem szarja az AI, hogy amikor odamegy, esetleg már hegyekben fekszenek a földön a társai. Azért a történetre rámentek, és amikor elfoglalsz pár területet, akkor mindig jön egy nagyobb küldetés átvezető videóval, amikor már főbosst kell kinyírni, az már változatosabb, csak ilyenből nem sok van sajnos, a játék nagy része az előbb említett önismétlő területfoglalással megy el, és ha azokat nem csinálod meg, nem is haladhatsz tovább a sztorival. Én megvettem hozzá a DLC-ket is, az igénytelenségre ott is láttam példát, például az egyik pályán a vízesés hatalmas pixelekből állt, nemi s vízesés volt, hanem pixelesés. DLC-kben 3 különböző történet van, az egyik egész jó, a másik közepes, a harmadik szerintem nevetséges. Az összes küldetést megcsináltam benne, igaz kiplatinázva nem lett, csak kb. a trófeák 85%-a, cirka 65-70 órám volt a játékban. Engem ami nagyon megfogott, az maga a játék hangulata, a zenék nagyon betaláltak, néha még belépek a játékba, és csak úgy kocsikázok céltalanul, hallgatom a rádiót. Az első pár óra után én is otthagytam a játékot, de aztán 1-2 hónapra rá adtam neki még egy esélyt, és akkor beszippantott, a hibái ellenére is. Viszont megértem azokat, akiknek nem tetszik, másabb irányba mentek el, mint a korábbi részekben.
#33
#24: Én abban bízom hogy az első tényleg tisztességes, ütős remaster-t kap és amennyiben jól fogy, akkor a 2. + 3. rész is átesik majd valami komolyabb fejlesztésen, azok persze nem csak a grafikában, hogy végre azoknál is teljes lehessen az élmény.., Mert amúgy a 2. rész története is baromi jó, a 3. viszont én sem mertem belekezdeni, mert a játékmenete túlzottan laposnak tűnt nekem is, pedig a grafikája szép annak is, meg a történet sem lehet annyira rossz ott sem.
#32
#29: Amúgy szomorú igen, hogy csak a remény maradt a mai világban. Már most azon aggódom, hogy a CP2077 kapcsán min fog kiborulni a bili-.- amúgy szó se róla, én is felültem arra a bizonyos vonatra, mert - mint említettem alant - nekem kimaradt az első rész, de ebben a köntösben nagyon szívesen pótolnám. Plusz nincsenek prekoncepcióim, mivel nem játszottam a 3. résszel, így nem tudom miféle csapat ez:D
#28
#27: Természetesen a hatáskeltés miatt pimpeltem fel a mondókámat, nincs mit tenni, szeretek teátrális lenni na. Csak azt mondom, hogy senkiben egy fikarcnyi kétely nem fogalmazódott meg ahogy látom, ami furcsa, tekintve, hogy eddig mennyire szidta mindenki a fejlesztőket. Példának okáért nekem a KotOR a kedvenc játékom, de ha most kiderülne, hogy a jelenlegi BW dolgozik egy remake-en, hát eléggé fenntartásokkal kezelném a dolgot.
#26
Azért érdekesek az emberek.

Hangar 13 megítélése a Mafia 3 után: Fúú, rohadjon meg az egész bagázs, tönkretették a széria renoméját, soha többé ne nyúljanak a címhez, sőt, húzzák le a rolót!!!!

Hangar 13 megítélése miután kiadtak pár képet, amik egyáltalán nem bizonyítják, hogy a felújítás így fog kinézni, vagy hogy jó lesz egyáltalán: Ááá, ezaz srácok, legjobbak vagytok, így kell újrakiadást csinálni, mindenkit szétaláztok ezzel!!!!

Most akkor hogy is van ez kéremszépen?D