Fallout 76 - hétvégén ingyen kipróbálható

Most hétvégén ingyenes próbaidőszakot tart a hányatott sorsú Fallout 76, így pár nap erejéig mindenki bérmentve nézheti meg magának, hogy mennyit csiszoltak a játékon a megjelenése óta.
  • Írta: Baloo

Kommentek

#10
#9: Launcher nem kell hozzá (Steamen azonos verziójú, de külön kliens van), de bethesda.net account lehetséges, hogy igen.
#9
Ha nem kell hozzá a Bethesda Launcher, akkor megengedem, hogy megpróbáljonszórakoztatni a hétvégén. A Fallout 4 is így kapta meg az esélyét, bebizonyította, hogy olyan szar, mint amilyennek gondoltam és azóta sem vettem meg. Majd meglátjuk, ezzel mi lesz.
#8
#2: Steam charts szerint 15-20e játékos játszik a steames verzióval naponta, azzal nincs is gond.

De maga a játék nincs jobb állapotban mint a premierkor, csak most már vannak NPC-k a világban, de a játék ugyanolyan bugos és fapados, mint eddig volt. Viszont a világ beszippant, azt nagyon jól összerakták, élmény felfedezni mindent.

Ezért aztán, ha elfogadod az elavult és kezdetleges gameplay mechanikát, akkor marha jól el van az ember a világban (amíg van látnivaló). Ha nem fogadod el és 2019/2020-as játékra számítasz, akkor házhoz mégy a lóf****ért. :)
#7
Ps4-en még nincs de megnézve a videót nem is izgat már teljesen előző generációsnak látszó.
#6
#2: Legutóbbi ingyen héten is vállalhatatlanul bugos volt.
#5
Kap még egy esélyt mert Fallout...
#4
Valószínűleg nem sok mindenkit érdekel ez már de én megnézem kíváncsiságból mivel engem teljesen kikerült ez a sorozat egyik részével se játszottam még .Talán így nem lesz akkora csalódás de nem is várok semmit csak megismerkedek vele.
#3
#1: Így már rálesek én is, sokakkal ellentétben én a 4. résszel is igen kellemesen szórakoztam:)
#1
Na erre rálesek. 6-9 $-ban volt akcióba valamikor, nem is sajnáltam volna rá, csak lustaságból nem vettem meg.
Most teszek vele egy próbát és megnézem hogy hiszti volt e több vagy nem.