Frissítve: Ingyenes a GTA V az Epic Store-on

  • Írta: Baloo
  • 2020. május 14.
  • Pletyka
Link másolása
Amennyiben hihetünk egy gyorsan eltüntetett közösségi posztnak, akkor könnyen lehet, hogy a Rockstar sikerjátéka lesz a következő ingyenes játék, amit az Epic Games Store ajándékba ad.

Az Epic Games Store rendszeresen gondoskodik arról, hogy ne maradjunk ingyenes játékok nélkül, és ha az alábbi újraposztolt tweet nem egy megkésett áprilisi tréfa, akkor lehetséges, hogy ezúttal a továbbra is nagy sikernek örvendő Grand Theft Auto V-tel bővíthetjük majd a könyvtárunkat.

A GTA V már meglátogatta a PlayStation Now és az Xbox Game Pass for Console szolgáltatásokat is, így nem elképzelhetetlen, hogy PC-n is lehetőségünk lesz rá ingyen lecsapni, azzal a nem elhanyagolandó különbséggel, hogy az utóbbin örökre meg is tarthatjuk azt - már ha hihetünk a pletykáknak persze.

Legkésőbb ma délután kiderül az igazság, addig is, hogy ha kíváncsiak vagytok a 2013-ban megjelent játékról írt tesztünkre, akkor erre tessék.

Update! Beigazolódtak a pletykák, valóban a GTA V-öt adja ezen a héten ajándékba az Epic csapata, habár a hatalmas érdeklődés miatt jelenleg lángolnak az üzlet online szerverei.

További jó hír viszont, hogy nem a puszta alapjátékot, hanem a Premium Editiont vághatjuk zsebre, így egymillió dollárral és a Criminal Enterprise Starter Packkel kezdhetjük az online pályafutásunkat, valamint elérhetjük a The Doomsday Heist, a Gunrunning, a Smuggler's Run és a Bikers kiegészítőket is. A játékot május 21-ig adhatjátok ingyenesen a könyvtáratokhoz.

51.
51.
Őrnagy
#48: Gondoltál már arra, hogy valójában robot vagy? Philipp K. Dick írt pár ilyen sztorit. :)
50.
50.
#48: Engem is szívatott tegnap vagy 10 percig.De szerencsére csak 1x kell megcsinálni.
49.
49.
Heldengeist
#48: PC-n kb 5 évig nem tudtam bejelentkezni a kliensükön keresztül, csak böngészőben az Xbox accountommal.
48.
48.
Nando
A Rockstars "I am not robot" teszten nem tudok átmenni, majdnem belebasztam valamit a monitorba 10 perc után. Létezik, hogy valamilyen szerver gond van...?
45.
45.
adamsfamily
#40: Nekem pozitív élmény volt mindegyik rész.
Nekem főleg az tetszett a GTA szériában,hogy az OW stílus ellenére,mindig meg tudott újulni.
Szerencsére nekem mindegyik konzolon volt meg,szóval a pc bugok kimaradtak,de megértem,hogy aki belefutott annak nem volt akkora élmény.
A megújulást pedig a sztorikra is értettem,annyira más volt mindegyik szereplő története.
Az 5. résszel viszont úgy voltam az elején,hogy nem igazán jön be,de de nem szar játék,csak a sztori lassan indul be.Mondjuk ez a RDR óta így van a Rockstar játékoknál.
43.
43.
GAMEROD
Tegnap még nem találtam meg a GTA5-öt, de ma már rajta volt a kezdőképernyőn. Pont nemrég írtam hogy egyre jobb játékokat az ingyen az Epic, míg a Steam többnyire noname címeket, de azokat is szökőévente egyszer. Nem értem hogy legalább egy Eurotruck vagy Car Mechanic-ot miért nem tudnak az ember fejéhez vágni néhanapján.
42.
42.
kryszisz
#40: Köszönöm szépen, hogy ilyen szépen és érthetően elmondtad mi a problémád az új részekkel, ritka az ilyen, úgyhogy reszpekt;) A 4 nekem pont az általad is említett igénytelen PC-s port miatt kimaradt, úgyhogy arról nemigen tudok nyilatkozni. Az 5 viszont nekem tetszett. Valóigaz ugyan, hogy a sztori a korábbi részekhez képest gyengébb volt (de azért nem rossz), valamint én konkrétan csak Michaellel tudtam azonosulni a trióból, de maga a világ nagyon össze volt rakva, jó volt a hangulat, a látvány, a mellékküldik pedig eszementek voltak. Ami zavar, de igazából elkerülhetetlen volt, az az, hogy például az 5. résznek már nemigen van "lelke". Értem ezalatt, hogy míg a régi trióból kb. betéve tudta mindenki az utcák, helyek elrendezését, addig itt az óriási terület miatt ez lehetetlen, nincs karaktere Los Santosnak, hiába van a végletekig kidolgozva. Persze ez sanszosan csak az én hülyeségem:D azért én nagyon remélem, hogy a 6. részben visszatérünk a '80-as évek Miamijába, csak eljutott a R*-hoz, hogy kb. mindenki azt akarja:)
41.
41.
#39: Köszi a híreket. Én szeretem, amikor az Epic elkölti a saját lóvéját arra, hogy ingyen játékokat osztogasson nekem. Úgy behúzok minden példányt, mint ha a világ sorsa múlna rajta. Rendesen szoktam izgulni, hogy mi lesz a következő anyag. De látod, én aranyos meg ügyes vagyok az Epic-kel és rám költik a pénzüket. Te meg ellenséges vagy velük így hát te nem kapsz lófaszt sem, mert a karma páros lábbal ugrál a fejeden.
40.
40.
#37: Oké, akkor a kedvedért elmondom máshogy is. Már a felső nézetes GTA-kkal is sokat toltuk és elvoltunk, de amikor bejött a GTA3 az nagyon nagyon komoly volt. Grafikája is irgalmatlan volt meg az egész szarakodás jó volt benne. Utána jött sokak kedvence, a Vice City. Stb. Aztán a GTA4 legelső videójánál el sem hittük, hogy az a játék úgy fog kinézni. Én ekkor még nagyon vártam a játékot, de miután megkaparítottam (igen, PC-n), hát borzasztó élményt nyújtott. Annyira szar volt a gépem, hogy irgalmatlan hülye problémákat produkált a játék.

Akkor eltakarodtam gépet fejleszteni. Utána sokkal nagyobb felbontásban és framerate-tel csinálta a játék ugyan azokat az irgalmatlan hülye problémákat. Mert egy full moslék megjelenés, egy csapat nagyon béna szakembertől. Jelentős idővel később a patch-ek orvosolták a gondokat és egy immáron még kajakabb géppel ültem be a GTA4 elé. De hiába minden grafika, már nem fogott meg. Meg a hülye ingame haverok hülye zaklatásai. Az is kibírhatatlan volt, hogy végig vigyem. Hát ez annak idején nekem nagy szám volt egy "új" GTA-tól az ilyenek után, mint 3.

De az 5 is. Egy fokkal kevésbé érdekelt már a 4 után és sima PS3-on álltam neki. Megjelenés: minősíthetetlen bughalmaz. Rendes nagybetűs BULLSHIT, amire minden létező dolog 9.7 felé dobta a számot. Nekem ehhez már türelmem sem volt. Megjelent PC-re, jó volt a megjelenés (mert nem a rockstar csinálta - bár a városban megvolt a optimalizálás, a sivatagban a semmiben meg laggolt, mint a szar) toltam is neki. Hát, de ezek a karakterek. 3 is van, de egyik sem a zsánerem. Talán Michael, de végül is elmászkáltam Franklin-nel is (San Andreas utóérzés az elején). De a Trevor, hiába vagyok magam is kretén és értem a viccet, sehogy sem jön be. Meg ezek a sztori szálak és az alapvető játékmenet is nem egy nagy gurítás volt. Irgalomból elvittem a feléig és kifulladt teljesen.

Szóval én nyugodtan mondom neked, hogy az 5 is elég gagyi, de a 4 kifejezetten szar. Sehol sincsenek ezek a játékok a régiekhez. Talán él bennem a remény, hogy egy új rész majd valami visszatérés lesz, addig viszont akár hiszed, akár nem, megtartom a saját véleményem. Persze mondhatod azt, hogy nosztalgiafaktor, nyilván van ilyen nálam is, de ha csak ez számít, akkor meg már 2001-ben kifulladt ez a stílus, mert ha a régivel ülsz le játszani, akkor még ma is megy a feeling, de a 4 meg az 5 nem ilyen.
39.
39.
crytek
"Ha hihetünk a látottaknak, akkor a következő hetekben nem kisebb címek várják azokat akiket érdekel az epic szarja:

Civilization VI (május 21.)
Borderlands: The Handsome Collection (május 28.)
Ark: Survival Evolved (június 4.)

Egyelőre azonban tessék óvatosan kezelni a híresztelést!"
38.
38.
Ooorky
#35: Shame! Shame! Shame!
Ugyanolyan sz*r az összes GTA!
Shame!
37.
37.
kryszisz
#35: Na az ilyen vélemények miatt hiszek lassan jobban még az IGN "szakembereinek" is, mint a usereknek. Az ottani értékelések zöme is messze áll a hitelestől, de még így is 1000x megbízhatóbbak, mint az a fikaáradat, amit a játékosok le tudnak verni egy-egy címnél. Persze, nekem is a Vice City a kedvencem, de ebben elég nagy szerepet játszik a nosztalgiafaktor is, és nem zárja ki azt, hogy tetszenek az újabb részek.
36.
36.
br1Koo
#35: Jaj, dehogy is szar a 4. Hangulatos és részletes volt a város, a tűzpárbajok ütöttek a fizika és az ellenfelek viselkedése miatt. A missziók is egész életszagúak és izgalmasak voltak néhány kivételt leszámítva.
35.
35.
#34: Valahogy így. Az 5 is elég gagyi, de a 4 kifejezetten szar.
34.
34.
xanatos0911
Hat nem tudom... nekem valahogy meg mindig a 3 es a Vice City az asz. Sem a 4, sem pedig az 5 nem bírta ki nálam az első pár küldetés utánig. Pedig minketto ott figyel Steamen.
30.
30.
hedzsooo
Hát crytekek ide, + oda, az Epic eléggé odatette magát...

Nálam szerencsére a Steam mellett jól megférnek mind a GOGos, epices játékok is, sőt! :) Olykor még mindig van 1-2 uborkás cím is amire benevezek, igaz csak mikor már leértékelve adják, mint pl. a legutúbbi AC játék. Akiktől már nagyon ritkán veszek bármit is az pl. a Blizzard, meg az EA boltjai, mivel semmi érdemlegeset nem nagyon bírnak készíteni, legalábbi az én kedvenc műfajaimban...
29.
29.
Gaboo77
Na ha már így belejöttek, jövő héten jöhet a Red Dead Redemtion 2! :)
26.
26.
Yanez
EPIC dö best! Támogatom őket ezerrel! Át is pártolok a steamtől, sőt törlöm is onnan az accomat. Végre egy pöpec store!
25.
25.
Nagyerecsakide
off: nálam eléggé akad a gamekapocs valamelyik js-e androidon chrommal, egyenlőre js kikapcs
23.
23.
PiszkosFred
#21: Nyilván túlzok, lenne még rá kereslet, de az tény, hogy vitték a witchert mint a cukrot, már a maga idején is, de a sorozat óta meg aztán pláne.

Sőt, az ingyen kapott 10 eurós kuponnal kvázi 5 euróért vihető is ma is, az meg egy nagyon jó ajánlat érte.
22.
22.
GAMEROD
Én nem is találom a GTA5-öt az Epic store--ban, meg egyik GTA részt se. Igaz már megjelenés napján megvettem a steam-en.
21.
21.
crytek
#20: Ja nekem nincs meg főleg hogy -1 évvel megjelenés előtt vettem anno oroszból a többiekkel együtt 3300ft-ért talán :)

De ugyanúgy megvan mindenkinek mint a GTA 5 is igaz ami bedöntötte az epicet.... ?? LOL

Nekem szokásom hazudni mivel nincs rá okom.Ha valami érdekel kérdezel válaszolok. Ezt csak azok a debilek terjesztik akik nem képesek feldolgozni hogy van aki máshogy él mint ők.
20.
20.
PiszkosFred
#19: Mindenkinek megvan már, egyedül neked nincs és az elveid miatt most sem lesz. Pacsi neked, csodálom a türelmedet.

(Ha pedig tényleg egy hazug troll vagy, mint akinek itt tartanak a többiek, akkor meg kifejezetten csodálom a kitartásodat, mert éveken keresztül azért azt sem egyszerű kivitelezni)

Akár így, akár úgy, respekt neked.
19.
19.
crytek
#18: Érkezett. Már megvehető akciósan. De nem kell megvenni nemsokára ingyen adják
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...