Frissítve: Ingyenes a GTA V az Epic Store-on

Amennyiben hihetünk egy gyorsan eltüntetett közösségi posztnak, akkor könnyen lehet, hogy a Rockstar sikerjátéka lesz a következő ingyenes játék, amit az Epic Games Store ajándékba ad.
  • Írta: Baloo

Kommentek

#51
#48: Gondoltál már arra, hogy valójában robot vagy? Philipp K. Dick írt pár ilyen sztorit. :)
#50
Törölt felhasználó
#48: Engem is szívatott tegnap vagy 10 percig.De szerencsére csak 1x kell megcsinálni.
#49
#48: PC-n kb 5 évig nem tudtam bejelentkezni a kliensükön keresztül, csak böngészőben az Xbox accountommal.
#48
A Rockstars "I am not robot" teszten nem tudok átmenni, majdnem belebasztam valamit a monitorba 10 perc után. Létezik, hogy valamilyen szerver gond van...?
#45
#40: Nekem pozitív élmény volt mindegyik rész.
Nekem főleg az tetszett a GTA szériában,hogy az OW stílus ellenére,mindig meg tudott újulni.
Szerencsére nekem mindegyik konzolon volt meg,szóval a pc bugok kimaradtak,de megértem,hogy aki belefutott annak nem volt akkora élmény.
A megújulást pedig a sztorikra is értettem,annyira más volt mindegyik szereplő története.
Az 5. résszel viszont úgy voltam az elején,hogy nem igazán jön be,de de nem szar játék,csak a sztori lassan indul be.Mondjuk ez a RDR óta így van a Rockstar játékoknál.
#43
Tegnap még nem találtam meg a GTA5-öt, de ma már rajta volt a kezdőképernyőn. Pont nemrég írtam hogy egyre jobb játékokat az ingyen az Epic, míg a Steam többnyire noname címeket, de azokat is szökőévente egyszer. Nem értem hogy legalább egy Eurotruck vagy Car Mechanic-ot miért nem tudnak az ember fejéhez vágni néhanapján.
#42
#40: Köszönöm szépen, hogy ilyen szépen és érthetően elmondtad mi a problémád az új részekkel, ritka az ilyen, úgyhogy reszpekt;) A 4 nekem pont az általad is említett igénytelen PC-s port miatt kimaradt, úgyhogy arról nemigen tudok nyilatkozni. Az 5 viszont nekem tetszett. Valóigaz ugyan, hogy a sztori a korábbi részekhez képest gyengébb volt (de azért nem rossz), valamint én konkrétan csak Michaellel tudtam azonosulni a trióból, de maga a világ nagyon össze volt rakva, jó volt a hangulat, a látvány, a mellékküldik pedig eszementek voltak. Ami zavar, de igazából elkerülhetetlen volt, az az, hogy például az 5. résznek már nemigen van "lelke". Értem ezalatt, hogy míg a régi trióból kb. betéve tudta mindenki az utcák, helyek elrendezését, addig itt az óriási terület miatt ez lehetetlen, nincs karaktere Los Santosnak, hiába van a végletekig kidolgozva. Persze ez sanszosan csak az én hülyeségem:D azért én nagyon remélem, hogy a 6. részben visszatérünk a '80-as évek Miamijába, csak eljutott a R*-hoz, hogy kb. mindenki azt akarja:)
#41
#39: Köszi a híreket. Én szeretem, amikor az Epic elkölti a saját lóvéját arra, hogy ingyen játékokat osztogasson nekem. Úgy behúzok minden példányt, mint ha a világ sorsa múlna rajta. Rendesen szoktam izgulni, hogy mi lesz a következő anyag. De látod, én aranyos meg ügyes vagyok az Epic-kel és rám költik a pénzüket. Te meg ellenséges vagy velük így hát te nem kapsz lófaszt sem, mert a karma páros lábbal ugrál a fejeden.
#40
#37: Oké, akkor a kedvedért elmondom máshogy is. Már a felső nézetes GTA-kkal is sokat toltuk és elvoltunk, de amikor bejött a GTA3 az nagyon nagyon komoly volt. Grafikája is irgalmatlan volt meg az egész szarakodás jó volt benne. Utána jött sokak kedvence, a Vice City. Stb. Aztán a GTA4 legelső videójánál el sem hittük, hogy az a játék úgy fog kinézni. Én ekkor még nagyon vártam a játékot, de miután megkaparítottam (igen, PC-n), hát borzasztó élményt nyújtott. Annyira szar volt a gépem, hogy irgalmatlan hülye problémákat produkált a játék.

Akkor eltakarodtam gépet fejleszteni. Utána sokkal nagyobb felbontásban és framerate-tel csinálta a játék ugyan azokat az irgalmatlan hülye problémákat. Mert egy full moslék megjelenés, egy csapat nagyon béna szakembertől. Jelentős idővel később a patch-ek orvosolták a gondokat és egy immáron még kajakabb géppel ültem be a GTA4 elé. De hiába minden grafika, már nem fogott meg. Meg a hülye ingame haverok hülye zaklatásai. Az is kibírhatatlan volt, hogy végig vigyem. Hát ez annak idején nekem nagy szám volt egy "új" GTA-tól az ilyenek után, mint 3.

De az 5 is. Egy fokkal kevésbé érdekelt már a 4 után és sima PS3-on álltam neki. Megjelenés: minősíthetetlen bughalmaz. Rendes nagybetűs BULLSHIT, amire minden létező dolog 9.7 felé dobta a számot. Nekem ehhez már türelmem sem volt. Megjelent PC-re, jó volt a megjelenés (mert nem a rockstar csinálta - bár a városban megvolt a optimalizálás, a sivatagban a semmiben meg laggolt, mint a szar) toltam is neki. Hát, de ezek a karakterek. 3 is van, de egyik sem a zsánerem. Talán Michael, de végül is elmászkáltam Franklin-nel is (San Andreas utóérzés az elején). De a Trevor, hiába vagyok magam is kretén és értem a viccet, sehogy sem jön be. Meg ezek a sztori szálak és az alapvető játékmenet is nem egy nagy gurítás volt. Irgalomból elvittem a feléig és kifulladt teljesen.

Szóval én nyugodtan mondom neked, hogy az 5 is elég gagyi, de a 4 kifejezetten szar. Sehol sincsenek ezek a játékok a régiekhez. Talán él bennem a remény, hogy egy új rész majd valami visszatérés lesz, addig viszont akár hiszed, akár nem, megtartom a saját véleményem. Persze mondhatod azt, hogy nosztalgiafaktor, nyilván van ilyen nálam is, de ha csak ez számít, akkor meg már 2001-ben kifulladt ez a stílus, mert ha a régivel ülsz le játszani, akkor még ma is megy a feeling, de a 4 meg az 5 nem ilyen.
#39
"Ha hihetünk a látottaknak, akkor a következő hetekben nem kisebb címek várják azokat akiket érdekel az epic szarja:

Civilization VI (május 21.)
Borderlands: The Handsome Collection (május 28.)
Ark: Survival Evolved (június 4.)

Egyelőre azonban tessék óvatosan kezelni a híresztelést!"
#38
#35: Shame! Shame! Shame!
Ugyanolyan sz*r az összes GTA!
Shame!
#37
#35: Na az ilyen vélemények miatt hiszek lassan jobban még az IGN "szakembereinek" is, mint a usereknek. Az ottani értékelések zöme is messze áll a hitelestől, de még így is 1000x megbízhatóbbak, mint az a fikaáradat, amit a játékosok le tudnak verni egy-egy címnél. Persze, nekem is a Vice City a kedvencem, de ebben elég nagy szerepet játszik a nosztalgiafaktor is, és nem zárja ki azt, hogy tetszenek az újabb részek.
#36
#35: Jaj, dehogy is szar a 4. Hangulatos és részletes volt a város, a tűzpárbajok ütöttek a fizika és az ellenfelek viselkedése miatt. A missziók is egész életszagúak és izgalmasak voltak néhány kivételt leszámítva.
#35
#34: Valahogy így. Az 5 is elég gagyi, de a 4 kifejezetten szar.
#34
Hat nem tudom... nekem valahogy meg mindig a 3 es a Vice City az asz. Sem a 4, sem pedig az 5 nem bírta ki nálam az első pár küldetés utánig. Pedig minketto ott figyel Steamen.
#33
Törölt felhasználó
#27: Nekem pl nem volt meg.Sőt egy gta játékkal sem játszottam.Most legalább kipróbálom.