Bemutatkozott a Paper Mario: The Origami King

  • Írta: szlav
  • 2020. május 14.
  • Bejelentés
Link másolása
A Paper Mario játéksorozata végre Nintendo Switchen is képviselteti magát. Derült égből érkezett a Paper Mario: The Origami King bejelentése, a mellé csatolt előzetest látva viszont nem bírjuk letörölni a mosolyt az arcunkról.

Legutóbb négy évvel ezelőtt, a Wii U-n kalandozhattunk Mario papírlapokból kivágott világában, így itt volt az ideje, hogy a Nintendo Switchre is ellátogasson a közkedvelt széria. A japánok bármiféle előzetes teaselés nélkül rántották le a leplet az idén nyáron érkező Paper Mario: The Origami Kingről, a mellékelt előzetes alapján pedig úgy tűnik, hogy az év egyik legizgalmasabb Switch-exkluzívjával lehet dolgunk.

Új fenyegetés tartja markában a Mushroom Kingdom papírmaséból összeragasztott mását. King Olly, az origamizó rosszfiú nem csak Princess Peach udvarházát, de Bowser seregeit is uralma alá vonta. Ha nem szeretnénk, hogy Paper Mariót is galád módon összehajtogassák, kénytelenek leszünk szövetségbe lépni Bowserrel és King Olly nővérével, Oliviával - csak együttes erővel állíthatjuk vissza a rendet.

A sok-sok platformingot tartogató kaland-szerepjáték ezúttal is rengeteg fejtörőt és váratlan meglepetést hoz magával. Szerencsére fel leszünk készülve mindenre, hiszen Mario a 1000-Fold Arms nevezetű újdonsült erejével megragadhatja a kétdimenziós papírlapok széleit, hogy azokat meghajtva, vagy eltépve új utakat fedezzen fel.

A Paper Mario: The Origami King július 17-én érkezik Nintendo Switchre. A pletykák szerint egyébként több Mario-anyag is várható az év folyamán - ezek korábban az új Paper Marióról is szót ejtettek, tehát nem tűnnek alaptalannak.

1.
1.
Early
Nagyon jónak tűnik
Fel került az érdeklődési listámra.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...