Fallout 76 - három nagy frissítés érkezik idén

A Bethesda nyilvánossá tette a Fallout 76 2020-as roadmapjét, így végre részletes képet kaphatunk arról, hogy mi vár majd ránk az online szerepjátékban. Rengeteg ismételhető küldetés, és visszatér a Brotherhood of Steel is.

Az év következő három évszaka három nagy Fallout 76-frissítést hoz majd magával. A Bethesda a Fallout 76 blogján jelentette be az idén érkező frissítések ütemtervét, amely szerint nyáron, ősszel és télen is érdemes lesz visszalátogatnunk Appalachia mutánsoktól hemzsegő vidékére.

A tavaszi frissítés legnagyobb dobását a szezonális eseménysorozatok jelentik majd. A túlélők időszakosan jelentkező kihívásokat teljesíthetnek, ezzel együtt pedig komoly jutalmakat is zsebre tehetnek majd - Atom Bungle- és Perk Card-csomagok üthetik a markunkat. Ezek mellett érkeznek még új perkek, egy legendás Boss-esemény és néhány rendszerváltoztatás, amely jócskán megkönnyíti majd az online csapatkeresést.

A nyáron érkező update folytatja a Fallout 76 sztoriját, amely felvezeti majd a Brotherhood of Steel visszatérését. Ekkor érkeznek a Daily Ops névre keresztelt napi küldetések is. A Roadmap a téli csomaggal zárja a sort. Folytatódik a Steel Dawn sztorivonala, újféle ismételhető missziókat kapunk, saját loadoutokat állíthatunk össze a perkjeinkből, valamint előre megépített táborhelyet verhetünk fel a C.A.M.P. Sheltereknek köszönhetően.

Ha szeretnétek próbát tenni a Fallout 76-szel, akkor az időzítés tökéletes, most ugyanis május 18-ig ingyenesen hozzáférhettek a játékhoz PC-n, Xbox One-on és PS4-en egyaránt.

7 komment - szólj hozzá!