Fallout 76 - három nagy frissítés érkezik idén

A Bethesda nyilvánossá tette a Fallout 76 2020-as roadmapjét, így végre részletes képet kaphatunk arról, hogy mi vár majd ránk az online szerepjátékban. Rengeteg ismételhető küldetés, és visszatér a Brotherhood of Steel is.
  • Írta: szlav

Kommentek

#7
Sziasztok! megvettem steamen a játékot, le is töltötte a gépre, de amikor indítanám (rányomok a zöld "játék" gombra) csak felugrik egy ablak egy pillanatra hogy "játék inditása" és nem történik semmi! van valami öttletetek, hogy mit tehetnék. a frissitést játék közben telepitené, vagy valahonnan le kéne szednem? előre is köszi a segitséget.
#6
Hab
#5: Hát igen ez szomorú, de sajnos ez már tendencia minden online játéknál. ESO is elég gáz volt amikor megjelent, de manapság az egyik legnépszerűbb MMO. F76-nak minimum egy év early access kellett volna. Én nem feltétlenül a BGS-t vagy Todd Howardot hibáztatom, hanem a pénzügyi döntéshozókat. CD Projectet most mindenki imádja, de szerintem előbb-utóbb őket is utol fogja érni a nagyvállalatokra jellemző kapzsiság.
Én mindennek ellenére reménykedem benne, hogy a Starfield egy jó single player játék lesz.
#5
#4: Mondjuk ez is igaz.
2 évvel megjelenés után végre eléri azt a szintet ahogy meg kellett volna jelennie.
#4
Hab
#1: Nem annyira rossz játék, mint ahogy sok helyen mondják, de semmi átütőre ne számíts. Wastelanders-szel jó irányba indultak, a sztori ha nem is kiemelkedő, de nem rossz. Összességében én elég jól elvagyok vele mostanában.
#3
#2: Nem semmi :D Köszönöm egyébként :D
#2
#1
Most lehet ezt a játékot kipróbálni Steam-en. Az az igazság, hogy akartam vele tenni egy kört, de problémába ütköztem a legelején felugró licencnél. Az a bajom, hogy a fel és lefelé nyilakkal tudom görgetni a csoda szép hosszú szöveget, de nem tudom sem elfogadni, sem elutasítani. Megjelenik a képernyő alján a kontrolleres 'A' és 'B' gombok, hogy azokat meg kellene nyomni, hogy elfogadjam vagy elutasítsam, csak nincs bedugva a kontrollerem. A billentyűzetem összes gombját végig nyomkodtam, de az egeret is és nem tudom elfogadni a licencet, nem jutok el a menüig sem!
Valaki fel tudna készíteni arra, hogy még mire számítsak? :D