Tanulj történelmet az Assassin's Creeddel!

Nem is olyan rég ingyenes hétvégén próbálhattuk ki az Assassin's Creed: Odyssey-t. Ekkora szerencsénk nincs még egyszer, de egy teljes héten át elérhető lesz ingyen az Odyssey és az Origins történelmi felfedezőmódja, a Discovery Tour.

Az Assassin's Creed-sorozat két legutóbbi része, az Origins és az Odyssey nem csak a harcról szól. Mindkettőben helyet kapott a Discovery Tour nevezetű mód, amely virtuális múzeummá változtatja a játékteret: ezt használva bejárhatjuk az ókori csodákat, valamint filozófiáról, történelemről, szokásokról beszélgethetünk a helyiekkel.

A Ubisoftnak hála egy héten át ingyen beszerezhetjük az önállósított Discovery Tourokat, amiket aztán meg is tarthatunk. Annyi a dolgunk, hogy május 15-21. között ellátogatunk a Uplaybe, ahol megtaláljuk az ingyenjátékok között mindkettőt. Amint ez megvan, kezdődhet a felfedezés: a játék körbevezet téged a látnivalókon, megvizsgálhatod az érdekességeket és beszélgetésbe elegyedhetsz Görögország és Egyiptom neves személyiségeivel.

Ha maguk a játékok nem fogtak meg, de a történelmi aspektusuk érdekel, vagy szimplán annyira szereted az ókort, hogy nem hagynál ki egy ilyen virtuális múzeumélményt, akkor itt a lehetőség.

5 komment - szólj hozzá!