Halo Infinite - ott lesz a júliusi Inside Xboxon

A Halo Infinite az év legjobban várt játékai közé tartozik, de mozgásban még nem nagyon láttuk, pedig egy fél év van csak a megjelenésig. A fejlesztők megerősítették, hogy a júliusban tartott Inside Xboxon biztosan látjuk a Halo-sorozat új darabját.

A legjobban várt 2020-as játékok listáján előkelő helyet foglal el a Halo Infinite, ami ráadásul az Xbox Series X egyik nyitócíme is lesz idén karácsonykor. Ennek ellenére sokat nem láttunk még belőle, noha valamennyi infó még így is csurran-cseppen – legutóbb például azt tudtuk meg, hogyan készítik a hangeffektjeit. A játék már sokáig nem marad homályban: a júliusi Inside Xboxon szerepelni fog.

A júliusi műsorról eddig is tudtuk, hogy az Xbox Game Studios alkotásaira fog koncentrálni, de a 343 Industriesnak hála már hivatalos, hogy nincs gond a Halo Infinite-tel, és végre rendesen bemutatkozik. Ennél többet nem mondtak, tehát azt nem tudjuk, hogy például gameplay-videót kapunk-e – de a legutóbbi Inside Xboxra kapott reakciók után a Microsoft biztosan meggondolja, mit is tárjon a kiéhezett rajongók elé.

19 komment - szólj hozzá!