Ismét lebuktak az ingyenjátékok az Epic Store-ban?

Ha hihetünk a most kiszivárgott képnek, akkor az Epic Games Store az ajándék GTA V után sem kapcsol takaréklángra, és továbbra is nagyon erős címeket kínál teljesen ingyenesen a felhasználóinak.
  • Írta: Baloo

Kommentek

#125
#124: Mondjuk velem is megoszthatnád hogy szted kinek az alregje vagyok, tekintve h az első 3 kommentemnek köze nincs hozzád.
Csak ehhez a hírhez akartam hozzászólni ezért csináltam egy reget.
#124
#122: Megyek mán' ne aggódj te büdös troll...XD
Kúrd szét tőlem a közösséget engem nem zavar akkor, megyek máshová olvasni.
De ez a kényszer a fajtádnál, hogy "alregekkelel" beugorva azonnal visszatámadj, ez valami fenomenális...XD
És szent meggyőződésetek hogy ez egy felnőtt ember számara nem teljesen egyértelmű...XD
Ezen mindíg akkorát röhögök...
Na csá.
#123
#121: Még a végén lesz életünk :'(
#122
#118: Miután érdemi mondandó kommentedben nincs, nem érzed az iróniát, hogy az ellen szólalsz fel amit te éppen művelsz? Már most hiányzol.

Azért vigyázz hátba ne vágjon az ajtó távozáskor... :D
#121
#103: Senki nem mondta hogy CD-re kell kiírni. Amúgy üdvözölnek a 2000-es évek. Ma már ugye pendrive, meg HDD,, SSD van, a kísérleti technológiákról, amikor egy rizsszemre ráírnak egy fél könyvtár adatait, nem is beszélve. De azon legalább jópár évig megvan, és ha ügyesen mented az adataid, akkor sokáig megvan. Ellentétben ha az e-boltok becsődölnek, akkor könnyes szemmel mondhatsz búcsút a játékaidnak.
#120
#105: Kb. tökéletes meglátás. Persze a másik boltnak is vannak önjelölt védői.
#119
#117: Nekem ilyen problémám nincs, nagyon kicsi az esélye, hogy megérjem a nyugdíjas kort :D

#118: Ezt a Spazz Maticus-t kivághatnák az oldalról, ha hozzászól akkor is másokat ócsárol.
#118
Egyébként mint ritkán a kommentelő kevesek egyike megkérdezném, hogy a "megalakult ellenállást" nem lehetne már inkább kibaszni innen a picsába ?
Komolyan mondom, hogy én a kikapcsolódásommal ( a számítógépes játékok ha valaki nem értené...) kapcsolatban telibeszarom hat kilóméter magasról ezt a " store elméleti" vitázást, úgy a Steam-tól kezdve az Epic-ig bezárólag, és amúgy szerintem nem vagyok ezzel egyedül...
Ezen az oldalon nincsenak adminok, vagy nem látjak hogy háromból két hírnél miféle ostoba ripacs trollkodás megy itt kommentelés címen, vagy mi a f@sz ?
Vagy esetleg öt-hat ember agybajos " homokozójának" kívánják fenntartani ezt az oldalt ?
Az hosszútávon kétlem hogy működne...
Na viszlát, megint nem jövök ide hírt olvasni egy darabig...
#117
#101: Hát, mivel erejed teljében vagy te is (egy évtizeddel idősebben talán még én is), ezért akinek van pici esze és nem egy barlangban él burokban, az megpróbálja már most, aktív időszakában biztosítani a nyugdíjas éveinek (élet)minőségét úgy, hogy ne függjön a mindenkori állami ellátástól.

Ezen dolgozok és jelenleg úgy fest, hogy ha nem jön közbe semmi extra, akkor se éhezni, se dolgozni nem fogok, nyugodt éveim lesznek, mind anyagi, mind egészségügyi szempontból.

Ha viszont közbejön valami és nem valami halálos kórság, akkor... hát akkor egy gamer nagypapa leszek a családom "nyakán", aki egész nap csak ül a hintaszékében és retro játékokkal játszik - amíg be nem dugnak egy idősotthonba :)

#99
Mai napig megvannak a 80-as és 90-es években vett/szerzett CD-s, lemezes (közte a c64-esek is) kazettás játékok egy doboz mélyén valahol a víkendház pincéjében (ha még nem lopták el), de mégsem használom azokat, mert van emulator és van gog, ahol újra megveszek mindent fillérekért és aminek köszönhetően a 20-30 évvel ezelőtti "csodákkal" (számomra azok) is - aránylag - problémamentesen játszok. Ebből kiindulva, ha bedől a steam, majd lesz helyette más. Ha meg nem, akkor így jártam, majd játszok azzal, ami van. Nem aggódok olyan miatt, amelyre nincs ráhatásom, se beleszólásom, de bízni bízok abban, hogy megmarad még egy "kis" ideig.
#115
#110: A bakelit az 5% kategóriába tartozik nálam, mert nagyrészt gyűjtési hóbortból veszik. Kevesen vannak akik a jobb hangminőség miatt. A CD-nek is még megvan a létjogosultsága, mert pl. sok kocsiban még csak CD lejátszó van. Viszont már nem látsz embereket az utcán walkmannel és discmannel futkosni. Otthon, ha megakarsz hallgatni egy számot már nem a kazettákon és cdken kezded el keresni. Ha megakarsz hallgatni egy új lemezt akkor 4500Ft-ért megveszed vagy meghallgatod spotifyon? Persze, megint kiemelném, ha gyűjtöd az más, vagy ha nincs lehetőséged adott helyen meghallgatni az más.
Na de zeneipar az említett okok miatt más a játékipartól, viszont ha ezeket a "problémákat" megoldják. (tényleg mindenhol lejátszhatóvá tétel), akkor a CD-től is hamarosan búcsú lesz. És most már minden új autóban alap a telefonhoz kapcsolódás... Játékipar azért más picit, mert ugyanazt kapod lemezen mint letöltve. Ugyanott tudod lejátszani ugyanazt a minőségű tartalmat, csak kapsz mellé egy porfogót. (Amit megint kiemelnék, ha valaki gyűjti akkor rendben) Nekem is van egy-két játékom DVD-n mert pl a guitar hero gitár mellé adták, vagy mert ténylegesen olcsóbb volt mint online.
#114
#112: Ez valószínűleg meg is maradhat, de az is megoldható letöltőkóddal ( mint PC-n ).
#113
#110: Ez azért kicsit más. Egyrészt ez a piac is folyamatosan szűkül, másrészt a streaming szolgáltatóknál azért a -legalább - CD minőség sokszor nem opció. Azért van még olyan igény ahol a streaming minőség nem elég.
#111
#108: Mivel a játékokat folyamatosan frissítik, jönnek a patch-ek, még én is azt mondom hogy ez nem érv. A 24 órás online jelenlét még valóban nem indokolt, de az internet hozzáférést ( amikor kell ) nem nagyon lehet ma már kikerülni. PC-n eleve csak letöltés van , konzolon meg - ne szépítsük - sokan azért veszik a lemezt, mert végignyomják, és adják tovább. Nem azért mert szegényeknek nincs netjük....
#109
#108: Igen, mondom: Amíg nagyobb a bevétel mint a kiadás, addig maradnak a lemezek. Viszont, ha csak egy két olyan ország marad, ahol tételezzük fel, hogy végképp nincs net, de van 100ezer potenciális vásárló. A cég azt kalkulálja, hogy ebből 20ezren megvennék a játékot, akkor lehet születik egy olyan döntés, hogy sorry de már nem éri meg kiadni lemezen és elvesztjük azt a 20ezer embert.
#108
#106: Amíg nincs kiépítve az internet mindenhol értelmes szinten addig lesznek lemezek.Az a vicces hogy mi magyarok ebben kurva jól állunk miközben a csöves kinti országokban megy "nyomor" van
#107
#105: Csak, hogy egy új erő alakult: Ultimate Crytek
#106
#104: Nincs talán igen, talán nem. Az eladónak az a célja, hogy a leggyorsabban a legkevesebb kiadásból a vásárló elé tegye a termékét. A vevőnek az a célja, hogy a leggyorsabban a legolcsóbban megvásárolja a terméket. A világon minden piac így működik. (Most arról a 95%ról beszélek, aki eldönti a fejlődés sorsát, nem arról az 5%-ról aki gyűjtési szenvedélyből, vagy saját hülyeségéből vesz valamit). A DVD-nek, blueraynek, kártyának van egy plusz költsége, plusz időráfordítása, amit a cégek jelenleg csak azért vállalnak még mindig be, mert még mindig nagyobb a bevétel mint a kiadás. Ha megnézed a digitális piac vs hagyományos piac viszonyát, ez már csak idő kérdése, hogy átforduljon és azt mondja a cég, hogy nem éri meg legyártani. Várhatóan minden ilyen (minden digitális tartalom) csak letölthető verzióban lesz és a gyűjtőknek pedig legyártanak egy limitált mennyiségű gyűjtői csomagot, de a bemegyek a Tescoba és megveszem a GTA-t előbb utóbb meg fog szűnni. És ez elkerülhetetlen.