Kézzel rajzolt kaland a Greak: Memories of Azur

A Team 17 és a Bromio felkarolta a mexikói Nevagenate Entertainment játékprojektjét, így jövőre boltokba kerülhet a Greak: Memories of Azur. Ebben a gyönyörű, kézzel rajzolt fantasy kalandban egyszerre három hőst irányíthatunk.

Egy szemkápráztató, szörnyen hangulatos előzetessel leplezte le játékát a Navegante Entertainment. A Greak: Memories of Azur egy oldalnézetes egyjátékos akció-platformer lesz, amely már első ránézésre megkülönbözteti magát a tömegtől az ízléses, kézzel rajzolt figuráival és animációival.

A látvány persze nem minden, de úgy tűnik, hogy a Greak a játékmenet terén is tud majd újítani. A gyors akciót és a trükkös platformingot az teszi majd különlegessé, hogy három, különböző képességekkel ellátott karaktert közt váltogathatunk majd egy gombnyomással. Ez alapján azt gondolhatnánk, hogy a játék tartogat majd valamiféle kooperatív módot is (á la Trine), de nagyot tévednénk - a Greak kifejezetten az egyjátékos élményre lesz kihegyezve.

A Greak: Memories of Azur valamikor 2021-ben érkezik PC-re és konzolokra - a fejlesztők egyelőre nem pontosították, hogy konkrétan melyik gépeket értik ez alatt.

1 komment - szólj hozzá!