Grand Theft Auto: San Andreas Stories?

  • Írta: pstomi
  • 2007. március 2.
  • Hír
Link másolása
Eddig is sejteni lehetett, de ezek után szinte biztos, hogy lesz Grand Theft Auto: San Andreas Stories PSP-re - és később persze Playstation 2-re is.
Eddig is sejteni lehetett, de ezek után szinte biztos, hogy lesz Grand Theft Auto: San Andreas Stories PSP-re - és később persze Playstation 2-re is.

A Rockstar Leeds stúdió vezetője, Gordon Hall tegnap igen pozitív megjegyzéseket tett a San Andreas lehetőségeiről. Állítása szerint semmi nem akadályozza őket, hogy elkészítsék a játékot PSP-re, mely ugyebár könnyen azt is jelentheti, hogy így már az új, Stories vonalat követnék. Reméljük így is lesz!

"Semmi sem zárja ki, hogy a San Andreas ne jelenhessen meg rajta, csak rajtunk áll, hogy megcsináljuk-e vagy sem " - mondta Hall nemrég egy interjúban az Eurogamer-nek.

"Mi mindig arra törekszünk, hogy kiterjesszük a határokat - ki tudja, mit hoz még a jövő."

17.
17.
Oroszi János
kíváncsi vok én erre h milyen lessz!!!!!!
16.
16.
Csokiii
a Bully az más, ott egy kisgyerekkel kell játszani egy bazi nagy iskolában, és a végén a városban.

én már nagyon várom a san andreas stories-ot PSP-re!!!
15.
15.
smoke
Most mi ez a bully???
14.
14.
ps3
Kedves névtelen.....

Tisztában vagyok vele hogy a "triology"megjelent, de ha figyelmesebben elolvasod........(az eddigi "változatokat)---minden részét----gondoltam.....na de ez mind1 , én nem akarok kötözködni

:DDDDDDDDDD
13.
13.
ps3
naaaaaa..........

A GTA IV előtt jó lenne ha az eddigi "változatokat" egy premium packba, díszdobozba,limitálva,........-----kiadnák!!!!!

:DDDDDDDDDD

12.
12.
t.roli
Azért kell még egy storyes Ps2 re mert én nekem Ps2-őm van és Gta fan vok
11.
11.
fojesz
Bully 2 azért nem lesz, mert állítólag nem volt annyira sikeres üzletileg, sőt veszteséges is volt. Aztán néhányan azt mondták, hogy mégis elképzelhető a folytatás. Hivatalos állásfoglalást viszont nem hallottunk.



A Manhunt 2 idén nyáron érkezik.
10.
10.
pstomi
miért nem lesz Bully 2?
9.
9.
huszti
a bully az tényleg jó, de sajna nem lesz 2. :( minek még egy GTA Stories ps2-re? PSP-re csinálják meg, aztán kezdjék el végre a GTA4-et, vagyis inkább folytassák, csinálják!





Manhunt 2 mikor jön?
8.
8.
pstomi
Bully a világ legjobb ps2-es játéka. Szerintem a Rockstar kiütötte a saját játékát a GTA-t a Bullyval. szerintem a Bully sokkal jobb lett mint az eddigi GTA. Megunhatatlan. sokkal összstttebb sokkal viccesebb. Remélem lesz BULLY 2.
7.
7.
SOHER
Nekem meg van a Bully! Végülis egész jópofa! :)
6.
6.
t.roli
Norbert meg a többiek. Kiírtam nektek a másik GTA4 -es hírhez a PS2 konfogját. Olvassátok el mert közel sem 2GHz a procija. Az Xboxnak (az elsőnek) is csak 700 Mhz. Valaki abban a fórumban beírta hogy nem lesz San Andreas Stories...No komment.



Én naon fogok örülni egy SA S nek, de remélem nem egy Gta 3 mat kapok San Andreas köntösben. Nekem San Andreas Stories kell San Andreas köntösben. Még nem játszottam a Vice city storiessal, de remélem nem olyan lesz ez mint a Gta liberty city pár Vice city-s újitással. Remélem azért a Gta 4 lesz PSP-n is, mert akkor PS2-őn is lesz. Játszott valaki a Bullyval? Az is Rockstar játék, én nemsoká megkapom és nagyon sok jót hallotam róla
5.
5.
ldavid
de ez még még nem azt jelenti hogy tuti lesz
4.
4.
devidbecsi
Akkor bocsi. És kösz az infót, ezt nem tudtam. Akkor vegyétek úgy hogy nem szóltam.
3.
3.
pstomi
devidbecsi gta 4-ET NEM AKADÁLYOZZA A PROJEKT mivel azt a Rockstar North csinálja. GTA San Adnreas Storiest meg a Rockstar LEEDS csinálja. teljesen más a 2. 2000 KM-re van egymástol a 2 cég. csak a fönökük ugyanaz. Mondhatni ez a Rockstarnak a leányválallata.
2.
2.
devidbecsi
Nem, őszintén ez nem jó hír. Azért mert, így nem tudnak koncentrálni a 4-re. Tehát késni fog a 4. Ezzel is húzzák az időt.
1.
1.
SWBF2
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...