110 millió eladott példánynál jár a PlayStation 4

A Sony is helyzetjelentett a hét folyamán, innen tudtuk meg, hogy a PlayStation 4 eladásai mára átlépték a 110 milliós mérföldkövet. A kifutó generációt erősítő konzol lendülete ugyanakkor jelentősen alábbhagyott az előző évhez képest.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#98
Mondhatjuk, hogy már csak a playstation tartja életben a sony-t?
#97
#96: Te állat! :D
#94
#93: Persona 5 royalt befejezted? Platina megvan? :)
#92
#88: Laposföldesek is így tolják facebook-on, Szemendri Sándor sokáig azt kamuzta Kovács István a nagyapja, Gábor Áron meg a tanítványa ezért írnak ugyanolyan sz*rul. Meg volt egy Rábaközi Orsolya is, de azt közösen tolták Tibóval.
Legszánalmasabb az volt amikor saját magának válaszolt mintha másik ember lenne.
#91
#90: Jól beszélsz barátom! :)
#90
#88: Attól függ hogy a telefonom melyik regem jelszavát dobja ki. Szar ügy ha ez triggerel téged meg pár emberkét. Ezt nektek kell megoldanotok. Ebben nem tudok segiteni.
#89
#88: Lehet, hogy az egyik modi xd
#87
#86: Legalább ott tudom kivel van dolgom, nem álszent idiótákra kell leskelődnöm akik csak a saját hazugságuk leplezése miatt járnak templomba. :D
#85
#72: 10 millió? Nagyon sietve kerestem csak utána, mert úgy rémlett, hogy nagyon nem találtak az elvárásokkal a dolgok és amik szembe jöttek cikkek 4 milliós eladásról szóltak és 60 miiliós fejlesztési költségekről meg 40 milliós marketing büdzséről. Az kibaszott sok még ma is. Részben ezért baszták tele mikrotranzakciókkal a 3-at, ami egy borzasztóan kontraproduktív lépés volt, mert pont az undormány mikrotranzakciós rendszer volt a legfőbb kritika ott is. A Ragtag szempontból is érdekes dolgok voltak ezek, mert nyilván nem bízta volna meg az EA egy SW játékkal a Visceral-t, ha az ő hibájuknak tudják be a "bukásokat". Aztán más kérdés, hogy valójában mennyire volt a Visceral sara, hogy nem haladtak a ragteggel és mennyire az EA hiábája. Majd 10 év múlva valami memoire-ból megtudjuk talán. Na de elkalandoztam...
#84
#74: Na ezért nem járok én templomba...
#83
#82: Holnap lehet írok is róla egy blogot pár képpel ha érdekel valakit? Vannak itt még motoros emberkék? Simson is ér! Kedvencem. Azt többet is használom, mint a vrod-o, fainul felújítottam! :) Van pár vid is róla!
#82
#34: Ájj de szerettem régen a colin mc rea rallyt! Azóta nem élveztem úgy autós játékot! Meg én is öregszem, inkább járok egyet a most vásárolt harley davidson vrod-ommal egyet. Az hatalmas mosolyt csal az arcomra. Mondjuk már csak az is hogy gyönyörködhetem benne. Meg a hangjában...:)
#81
https://youtu.be/jN2Hiyc0EM0

Ő Duken..
Azt hitte 3 hét alatt elmúlik..
Ne bántsátok!
A végén még megöli a polgármestert!
#80
#79: Bakker jóbban beleolvasva a dolgokba még vadabb, a tag mint bárki is hinné ez csak a Tajgetosz-al lehetne gyógyítani.
#79
#73: Az hogy ő beteg ember, talán nem is fejezi ki eléggé a valóságot lehet, hogy egy "szakember" sem tudná eredményesen kezelni.
Nagyon súlyosnak tűnik ez a mentális probléma, és ezt komolyan mondom talán, megpróbálja majd bemesélni, ez csak poén vagy valami hasonló, de ez már nem vicces szerintem, nagyon nem az.

Kösz a megosztást haver!