A Square Enix sem konferenciázik idén

  • Írta: fojesz
  • 2020. május 17.
  • Rendezvény
Link másolása
Habár a legtöbb kiadó, amely konferenciázni szokott az E3-on, igyekszik pótolni valahogy a megjelenését, a Square Enix semmilyen online eseményt nem tervez, egyesével mutatják be az újdonságaikat.

A koronavírus-járvány és az E3 lefújása alaposan átrendezte a nyár elejére belőtt bejelentéseket. Egyrészt úgy fest, hogy idén kevésbé koncentráltan kapjuk majd a híreket, az E3-ra tervezett infókat és látnivalókat májusban, júniusban és júliusban adagolják nekünk a kiadók és a fejlesztők. Emellett lesznek nagyobb események is, ezek azonban az E3-tól függetlenek, és persze online rendezik meg őket: visszatér például az EA Play, júliusban pedig a Ubisofttól is számíthatunk egy műsorra.

Nem mindenki pótolja majd azonban az E3-as jelenlétét, a Bethesda például biztosan nem konferenciázik idén, és ahogy az a Square Enix pénzügyi helyzetjelentésén kiderült, a japán kiadó sem tervez nagyobb műsort, ehelyett egyesével fogják majd leleplezni az újdonságaikat. Ennek egyébként az oka nemes egyszerűséggel az, hogy a járvány miatt nem tud feltölteni egy ilyen kaliberű műsort tartalommal, mert a szükséges anyagok nem állnának készen. Hasonló okokból döntött úgy egyébként a Nintendo is, hogy nem készül júniusra Nintendo Directtel.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...