Augusztusban érkezik a The New Mutants

  • Írta: fojesz
  • 2020. május 17.
  • Cooltúra
Link másolása
A találgatások ellenére a The New Mutants nem hagyja ki a mozikat, igaz, a koronavírus-járvány miatt csak a nyár végén láthatja majd a közönség. Megkaptuk az új premierdátumot.

A hányatott sorsú The New Mutants sem úszta meg, hogy a koronavírus-járvány miatt elhalasszák a premierjét, furcsa volt azonban, hogy a Disney nem tűzött ki új időpontot a filmnek, ami miatt az is felmerült, hogy az Artemis Fowlhoz hasonlóan az X-Men-mellékág is kihagyja a mozis debütöt, és egyből streamelhető lesz.

Nos, nem így történik majd: a készítők a napokban egy Twitter-posztban közzétették a film új plakátját, amelyről egyértelműen kiderül, hogy a The New Mutants esetében változatlanul mozipremierrel számol a Disney, erre pedig augusztus 28-án kerül majd sor. Reméljük, ez már tényleg a végleges időpont!

A spinoffot ugyanis még 2017-ben forgatták le, és 2018 áprilisára szánták, azonban az újraforgatások, a Disney és a Fox összeolvadása és számos egyéb ok miatt addig halogatták a premiert, hogy egy ponton még maga a stáb sem tudott biztosat mondani arról, hogy megjelenik-e egyáltalán.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...