50 gigát telepít a Ghost of Tsushima

A legutóbbi State of Play után frissült a Ghost of Tsushima adatlapja a PlayStation Store-on, így megtudhattuk azt is, hogy mennyi helyet érdemes szabadon tartanunk a megjelenés napján.

Néhány napja lepörgött a Sony legújabb State of Play adása, melynek során jobban is megismerkedhettünk a Ghost of Tsushima játékmenetével. Habár a megjelenésre még két teljes hónapot várnunk kell, sokak számára már most megkönnyebbülést okozhat, hogy a jelek szerint a játék nem fog iszonyatos helyet foglalni a PS4 merevlemezén.

Ha hihetünk a PlayStation Store adatainak (márpedig miért ne hihetnénk?), akkor elég lesz 50 GB szabad helyet felszabadítanunk a letöltéshez. Kimondottan barátságos méret ez, főképp egy olyan nyílt világú, jókora akciójáték esetében, mint amilyennek Jin Sakai története is ígérkezik. Természetesen volt már példa arra, hogy egy játék egy orbitális méretű elsőnapi frissítéssel lepje meg a felkészületlen felhasználókat: reménykedjünk benne, hogy a Sucker Punch nem készül ilyesmivel, illetve abban is, hogy a későbbi frissítések nem harapódznak el annyira, mint például a Call of Duty: Modern Warfare esetében!

48 komment - szólj hozzá!