50 gigát telepít a Ghost of Tsushima

A legutóbbi State of Play után frissült a Ghost of Tsushima adatlapja a PlayStation Store-on, így megtudhattuk azt is, hogy mennyi helyet érdemes szabadon tartanunk a megjelenés napján.
  • Írta: szlav

Kommentek

#48
Nyilván nem látom előre a játékot, csak a trailerek és a gameplay alapján úgy érzem, ez az én játékom lesz. A Sekirót is végigvittem, pedig tudtam előre, hogy agyinfarktust fogok kapni tőle, mégis a hangulata és a középkori japán romantikája miatt kénytelen voltam megvásárolni és nem bántam meg. Itt is hasonló a helyzet, csak itt még jobban! A főhős Jin kib*szottul szimpatikus! Már elő is van rendelve.
#47
#43: Attól nem félek, hogy nem fog tetszeni, csak már számomra is, aki egyébként nagyon szeretem a blockbuster sony receptet, a Days Gone-al pl. már kurvára kezdett nálam kifáradni maga a mechanika és már a sztori és a karakterek sem sarkalltak -még- végigvitelre. Itt is kicsit ettől tartok (másrészt viszont a spiderman-nel úgy érzem magam mint egy 7 éves gyerek. Az valami kibaszott jó, pedig nem egy kedvelt hős a szememben). Hogy meg lesz a fasza sztori, a világ, a látvány, de egy m+n-edig játék ugyanazokkal a mechanikákkal már nem annyira okés. Nyilván a harcon rengeteg fog múlni. De akkora unikum biztos nem lesz, mint amiben csendben reménykedtem. Hangsúlyozom, a mechanikákra, gameplay elemekre értem. Maga a megvalósítás lehet kiemelkedő ettől még és számomra is egy magabiztos elővétel lesz.
#46
#44: Cringe overload.
#45
#44: Respekt! :D
#44
#38: +1 hmm most hogy mondtad megnéztem még egyszer és tényleg! Alig látni 2 méterrel tovább, meg annyira mosott és pixeles hogy hihetetlen. Már látom amit mondasz. Ez a játék csúnya!!! Meg amikor megáll a ló! Mekkora glich ez! A Second Son is tele volt bugokal. Hát a lónak vágtáznia kéne nem? Az a dolga! Meg hogy nem rögtön hal meg az ellen mint a játékokban hanem valósághű brutalitással, kendőzetlenül mutatja be a haldoklást. Pfúj! Még szerencse hogy nem az xboxot égetik ezzel a szörmedvényel.
#43
#37: Nem értek egyet de elfogadom a véleményed. Máshogy látjuk. Mindenesetre remélem hogy a végleges cucc játszásakor változni fog a véleményed és pozitívan csalódsz.
#42
#41: De a játék az :D
#41
Nem hiszem,hogy ez konzol függő te márka beteg!
#40
#39: Nem baj. Majd a világ legerősebb konzolján kurva jól fog futni.
#39
Optimalizálás meg annyi,hogy nélkülözi a nagyfelbontású textúrákat a művészi hatás miatt persze!
#38
Szokásos,látótávolság 2m,művészi mert mosott fos az egész képernyő a karakterek körül :) Fizika meg az fps droppokon kívül nem nagyon van benne! Ja,de! Amikor a paci lecövekel,vagy amikor az ellen gondolkozik hogy meghalt e vagy sem:) Remek!
...Szerintem!
#37
#36: Kurvára semmi szív és lélek nincs ebben a 20 percben. Az eddigi előzetesek alapján egy Shadow of the Colossus szerű "intimséget" megközelítő élményt sejtetett számomra a játék és ez a 20 perc tök jó volt arra, hogy lerántson a földre és megmutassa, hogy egy kb. AC-Sekiro kombót ha kapunk, ami nekem egyébként megfelel ugyan, de a szív és a lélek definíciója messze nem ez. Egy kurva igényesen kidolgozott, nagyon szép, hangulatos cucc lesz, remélhetőleg egy egyszerű, de mégis nagyon élvezetes és látványos harcrendszerrel, ettől még valószínű zéró kockázatot vállalnak benne és a biztosra mennek. Ettől még kurvára várom persze.
#36
#35: Nem megérzés hanem józan ész, meg képes vagy elfogulatlanul következtetni. Ez is ritka! :) Sokan hasonlítják itt az Ac-hez, meg hogy copy mert az orrukig sem látnak. Egy Ac-t sem láttam még ami megközelítené ezt a minőséget. Jó az Origin, stb az átlag gamernek ( nekem kbszott unalmasak és egykaptafákká váltak Black Flag volt az utolsó amit élveztem) és tényleg nagyszerű iparos munkák. Viszont a GoT-nak ebben a 20 perces demójában több szív és lélek van mint egy-egy teljes értékű ac játékban! Szinte minden porcikájából süt az autentikuság és hogy gondos kezek formálták. Hogy tisztelettel kezelték a forrást és nem szolgai módon futószalagszerűen készítették. Ez biza 100% handmade. Ahogy a sony belső fejlesztő stúdiói általában.
#35
Valami azt súgja, hogy ez egy qrva jó játék lesz! És az én megérzéseim szinte soha nem csalnak. ;)
#34
#33: Látjátok gyerekek ezért baj hogy lipótot és a többit bezárták illetve ezért nem iszunk alkoholt gyógyszerre.
#33
#31: Nem, nem mindegy. Mert az epic egy cigány, aki undorító eszközökkel, exkluzivitást vásárolva törekszik arra, szétbomlassza a pc-s piacot, mert nem valódi versennyel áll elő és mondjuk az árban próbál a vetélytársakkal konkurálni, hanem a mocskos kínai pénzeken veszi el a lehetőséget attól, hogy ne 8 launcher kelljen a gépedre, hanem 9. És azt már nem lehet elviselni, mert az már nagyon sok jelszó. És 9-szer már nem lehet megjegyezni, hogy abcd1234. De amúgy csak a bolttal van baj.
#32
#31: Ilyet ne írj mert tuggyukki agyvérzést kap:D
#31
#29: nem mindegy mire jon ki PC-n? a lenyeg hogy jatszhass vele, nem? :)
#30
Free flow flawa: final round című zenére fogom nyomni harc közben! :)
#29
#7: Szerencsere ez a tendencia nem folytatodik a Horizon eseteben, hanem jon Steamre nyaron.