50 gigát telepít a Ghost of Tsushima

A legutóbbi State of Play után frissült a Ghost of Tsushima adatlapja a PlayStation Store-on, így megtudhattuk azt is, hogy mennyi helyet érdemes szabadon tartanunk a megjelenés napján.
  • Írta: szlav

Kommentek

#48
Nyilván nem látom előre a játékot, csak a trailerek és a gameplay alapján úgy érzem, ez az én játékom lesz. A Sekirót is végigvittem, pedig tudtam előre, hogy agyinfarktust fogok kapni tőle, mégis a hangulata és a középkori japán romantikája miatt kénytelen voltam megvásárolni és nem bántam meg. Itt is hasonló a helyzet, csak itt még jobban! A főhős Jin kib*szottul szimpatikus! Már elő is van rendelve.
#46
#44: Cringe overload.
#45
#44: Respekt! :D
#44
#38: +1 hmm most hogy mondtad megnéztem még egyszer és tényleg! Alig látni 2 méterrel tovább, meg annyira mosott és pixeles hogy hihetetlen. Már látom amit mondasz. Ez a játék csúnya!!! Meg amikor megáll a ló! Mekkora glich ez! A Second Son is tele volt bugokal. Hát a lónak vágtáznia kéne nem? Az a dolga! Meg hogy nem rögtön hal meg az ellen mint a játékokban hanem valósághű brutalitással, kendőzetlenül mutatja be a haldoklást. Pfúj! Még szerencse hogy nem az xboxot égetik ezzel a szörmedvényel.
#43
#37: Nem értek egyet de elfogadom a véleményed. Máshogy látjuk. Mindenesetre remélem hogy a végleges cucc játszásakor változni fog a véleményed és pozitívan csalódsz.
#41
Törölt felhasználó
Nem hiszem,hogy ez konzol függő te márka beteg!
#39
Törölt felhasználó
Optimalizálás meg annyi,hogy nélkülözi a nagyfelbontású textúrákat a művészi hatás miatt persze!
#38
Törölt felhasználó
Szokásos,látótávolság 2m,művészi mert mosott fos az egész képernyő a karakterek körül :) Fizika meg az fps droppokon kívül nem nagyon van benne! Ja,de! Amikor a paci lecövekel,vagy amikor az ellen gondolkozik hogy meghalt e vagy sem:) Remek!
...Szerintem!
#36
#35: Nem megérzés hanem józan ész, meg képes vagy elfogulatlanul következtetni. Ez is ritka! :) Sokan hasonlítják itt az Ac-hez, meg hogy copy mert az orrukig sem látnak. Egy Ac-t sem láttam még ami megközelítené ezt a minőséget. Jó az Origin, stb az átlag gamernek ( nekem kbszott unalmasak és egykaptafákká váltak Black Flag volt az utolsó amit élveztem) és tényleg nagyszerű iparos munkák. Viszont a GoT-nak ebben a 20 perces demójában több szív és lélek van mint egy-egy teljes értékű ac játékban! Szinte minden porcikájából süt az autentikuság és hogy gondos kezek formálták. Hogy tisztelettel kezelték a forrást és nem szolgai módon futószalagszerűen készítették. Ez biza 100% handmade. Ahogy a sony belső fejlesztő stúdiói általában.
#35
Valami azt súgja, hogy ez egy qrva jó játék lesz! És az én megérzéseim szinte soha nem csalnak. ;)
#32
#31: Ilyet ne írj mert tuggyukki agyvérzést kap:D
#31
#29: nem mindegy mire jon ki PC-n? a lenyeg hogy jatszhass vele, nem? :)
#30
Free flow flawa: final round című zenére fogom nyomni harc közben! :)
#29
#7: Szerencsere ez a tendencia nem folytatodik a Horizon eseteben, hanem jon Steamre nyaron.