Cirire fókuszálhat a következő The Witcher-játék

Miközben a CD Projekt RED teljes gőzzel hegeszti következő játékát, a Cyberpunk 2077-et, azért nem felejtették el a witcherek univerzumát sem. Egy most megjelent interjúból kiderült, hogy szívesen látnák a folytatásban Cirit, mint főhősnő.

Holnap lesz ötéves a The Witcher 3, és többek között ennek örömére elbeszélgettek a VG247 munkatársai a CD Projekt RED íróival. Azt eddig is tudtuk, hogy a Cyberpunk 2077 után ők szívesen elkészítenék a következő The Witcher-játékot, most azonban arra is fény derült, hogy a lehetséges folytatásban szívesen tennék meg Cirit a protagonistának. 

Jakub Szamałek, az egyik vezetőíró így válaszolt, amikor megkérdezték tőle, hogy szívesen folytatná-e a The Witcher-széria sztoriját Cirivel a főszerepben:

"Igen, nagyon is. Sajnálom, hogy nem tudtuk egy kicsit jobban felfedezni Ciri múltját. Ő egy elképesztően komplex és összetett karakter. Egyértelmű okok miatt - hiszen a játék kétharmadában el van tűnve - nem kapott annyi rivaldafényt, amennyit mi, az írók szerettünk volna neki. De hát ez pont olyasmi, amire talán még visszatérünk a jövőben."

Persze ezt a mondatot nem vehetjük még hivatalos bejelentésnek, de attól még pletykának nem utolsó. Valamint felveti azt az érdekes kérdést: nektek a The Witcher-sorozat egybeforrt Geralt nevével, vagy nem zárkóztok el egy olyan kalandtól sem, ahol az ifjú vajáklány lenne a játékos által irányított karakter? Azt hiszem, akik olvasták a könyveket, azoknak ez a lépés nem is lenne annyira elképzelhetetlen.

21 komment - szólj hozzá!