Megvan az idei Gamescom pontos dátuma

Az idei Gamescom - a koronavírus-pandémiának köszönhetően - sem lesz hagyományos értelemben megtartva, viszont nem maradunk műsor nélkül, online nézhetjük az idei rendezvényt. Most már azt is tudjuk, hogy pontosan mikor.

Idén a Gamescomról, mint hagyományos rendezvény, sajnos le kell mondanunk. Azonban nem szabad elkeseredni, a technológiának hála digitálisan meg lesz tartva az esemény a nyár végén, egész pontosan augusztus 27-30. között.

A rendezvényt augusztus 27-én Geoff Keighley nyitóestje kezdi, és azután három napon keresztül folyamatosan új játékbejelentéseket, bemutatókat és videókat ígérnek nekünk a rendezők. Külön érdekesség, hogy idén az indie stúdiók saját szeletet kapnak a rendezvényből gamescom: Awesome Indies címmel, ahol természetesen rengeteg új infót és izgalmas híreket fogunk kapni a legjobban várt indie játékokkal kapcsolatban.

Érdemes lesz tehát augusztus 27-től digitálisan követni az idei év egyik legnagyobb eseményét, amely ingyenesen elérhető lesz mindenki számára, nem kell rá semmilyen e-ticketet váltanunk.

0 komment - szólj hozzá!