Rengeteg pénzt spórolt meg nekünk az Epic Games

Akik idáig bezsákolták az Epic Games Store összes ingyenesen kínált játékát, azok elég szép összeg - egész pontosan 2140,94 dollár - kiadásától kímélhették meg a pénztárcájukat.
  • Írta: Baloo

Kommentek

#41
Annyira örülök ennek az ingyen Gta V dobálásnak. Tele vannak a lobvy-k aranyosabbnál aranyosabb low level playerekkel, szét lehet trollkodni az összeset
#40
Valóban jó sok pénzt megspóroltak. Pl azoknak a fejlesztőknek a játékára szánt 60eur-t, akiket apróért megvettek.
Jó lesz majd 1-2 év múlva töredékáron is.
#39
Törölt felhasználó
#38: Szerintem te is félreérted a dolgokat. Nem két bolt miatt... hanem a hülyeség, és butaság miatt.Mindenki leszarja az epicet, de a butaságra sokan /köztük én is/ nem tudják megállni a választ.
#38
#37: Ugyen, dehogy. Csak minek pofázni annyit és éppen unatkoztam. Vicces ahogy egymásnak ugranak két bolt miatt.
#37
#36: Mivel nincs feszkó előkerült egy régi account hátha valaki ráharap...
#36
Nagyokat lehet röhögni amikor ennyire ragaszkodnak az emberek a "tescohoz" és bizonygatják maguknak, hogy az "auchanba" csak azért se megyek be... még akkor sem ha ingyen adják a kolbászt. :D
#35
Törölt felhasználó
#27: Ja most néztem a converse-em made in vietnam.Ahol természetesen az ember élet baromi sokat számít... .Csak egy baj van, leszarom.Szavazhatnak , ha kell fel is lázadhatnak.Magyarosan gondolkodom, lehet mások nem merik megtenni, de akkor miért érdekelne?Hülyeséget beszéltél , ez a lényeg.
#29
#27: Azoknak a gyáraknak is kínai a tulajdonosa.
#28
#19: Az összesre reagálva, a Samsung pl már kiszervezte a gyártást Kínából.
#25
#17: Nagyon naiv vagy ha azt hiszed hogy ilyen cégeknél az egyik jobb mint a másik. A Valve is ugyanúgy megéri a pénzét. És fogalmad sincs hogy melyik cégben kinek van indirekt módon pénze. A fő befektetők csak a jéghegy csúcsa. Mondjuk eleve nem értem az “óriásmamut” és a “privát” cég közötti különbséget.
#24
#23: A hős belgák '63-ig levágták a kongói bányászok egyik kezét ha nem teljesítette a napi kvótát...
Most meg ők papolnak a bevándorlók megsegítéséről.