Rainbow Six: Siege - ilyen lesz az új operation

A két új operátorral együtt hamarosan élesedik az új szezon is, az Operation Steel Wave, amely a rengeteg javítás/változtatás mellett az egyik pálya újragondolását is magával hozza.
  • Írta: Baloo

Kommentek

#9
#8: +1
#8
#7: Örülök, hogy nem én kellett leírjam, hogy a cs már tizenéves hülyegyerekek gyülekezete. Személy szerint számomr a CS:Source volt a legjobb. A GO ehhez képest ugyanúgy egy agyonvariált kalap szar, ahol klasszik mappok változtak meg, estek ki, kerülteb új tök jellegtelenek, szétmoddolták, stb. Ha elindítom a CS:GO-t, lassan azt se találom már meg, hogy miként lehet egy sima szerverre felcsatlakozni. Úgyhogy szerintem ebből a szempontból is rossz példa volt amúgy a CS.
#6
#4: A does it work dont touch it működne, ha nem egy kurvára dinamikusan fejlődő iparágról lenne szó.
#5
#4: Kár hogy senki nem cs-zik ma már azok közül a haverjaim közül, aki 10 éve cs-ztek. Mert Siegezünk.
#3
#1: Teljesen igazad van!
#2
#1: Ugyanezt írtad az előző siege poszt alá is, szóról szóra. Miért fáj neked, hogy egy csomóan még most is élvezik? Sokkal sokkal több törődést kap, mint az 5 évvel korábban kijött call of duty, és hopp az mégse kapja a pofonokat. Ha az alapjáték tetszett, akkor pont leszarod, hogy mit adnak hozzá, mert minden plusz tök jó hogy van. Én megvettem, kurvára élvezem még mindig és szerintem sokáig fogom is, és örülök hogy minden seasonben egy kicsit megkavarják a viszonyokat. Milyen fura, csgonak senki se veti fel hogy nem bővül fegyverekkel, csak valós pénzért vehető skinekkel...

Mennyi puska is jött be premier óta csgo-ba? Ha jól emlékszem, akkor az aug volt, mp5sd, revolver..

R6-ban pedig egészen phantom sight-ig jöttek az új és új fegyverek és gadgetek..