Veterán játékosokkal bétázna az Artifact 2.0

  • Írta: gorien
  • 2020. május 19.
  • Korai verzió
Link másolása
A Valve továbbra is dolgozik azon, hogy az Artifact ne az elfeledett címek között végezze. Miközben a színfalak mögött bütykölnek a játékon, már készülnek arra is, hogy megnyissák a zárt bétát a korábbi Artifact-játékosok előtt.

Az Artifact mondhatni nem lett a digitális gyűjtögetős kártyajátékok királya. A Valve-ot azért ez nem töri le, és most is azon dolgozik, hogy valahogy olyan formába pofozza a Dota világában játszódó kártyajátékot, ami sokkal nagyobb közönséget vonz, mint az eredeti. Azon túl, hogy számos elemet újragondolnak, újabbakat is tesznek az Artifact 2.0-ba: például lesz egyjátékos kampány.

A fejlesztők az új blogbejegyzésben arról beszélnek, eljött az ideje a zárt béta előkészítésének. Mivel a Valve ezúttal egy lassabb megközelítést választ, jóval hosszabb bétaidőszakra számíthatunk, mint az Artifact 1.0 esetén. Több funkció ráadásul elérhetetlen lesz egy darabig: ilyen például a bajnokságmód vagy a tutorial.

Épp ezért a veterán játékosok között keresik az első bétázókat. Ha 2020. március 30. előtt neked már megvolt az Artifact, számíthatsz arra, hogy hamarosan kapsz egy levelet a fejlesztőktől, amelyben a segítséged kérik a teszteléshez – így jelentkezhetsz a zárt bétára. A jelentkezők közül sorsolják ki azokat, akik aztán részt is vehetnek a teszten.

Idővel bővítik majd az elérhető helyeket, de egyelőre a gyakorlott játékosokkal szeretnék kipróbáltatni az Artifact 2.0-t, ami még valószínűleg sokat változik a megjelenésig. A zárt béta elején egyebek mellett arra kíváncsiak, milyen élményt nyújt a játék, hogyan sikerültek a hősök, működnek-e a közösségi funkciók, és milyen lett a már emlegetett kampány.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...