Nézz bele a Mafia II: Definitive Edition első perceibe!

Az ígéretek szerint ma este leplezik le a Mafia: Trilogyt, ám ahogy az ilyenkor lenni szokott, idő előtt szivárognak ki belőle a látnivalók. Most a második játék újrakevert kiadásának az első pár percét leshetjük meg.

Az ígéretek szerint ma este 6 órakor rántják le a leplet a Mafia: Trilogyról, amely a Mafia II és Mafia III mellett az első rész teljesen remake-elt kiadását is tartalmazni fogja - igaz, az utóbbit valószínűleg csak később kapjuk majd kézhez. A sorozat második és harmadik epizódjának a definitív kiadása viszont, nagyon úgy tűnik, hogy már ma este elérhető lesz.

Habár a bemutató még odébb van, az első látnivalók már elkezdtek szállingózni hozzá. A fenti videó azt mutatja meg, hogy milyen látványra számíthatunk majd, ha egy PlayStation 4 Prón pörgetjük a Mafia II: Definitive Editiont. Amennyiben részletesebb összehasonlításra vágytok, akkor pedig erre tessék:

Nem maradt a harmadik rész újrakiadása sem friss előzetes nélkül. Itt számíthatunk - érthető módon - a legkisebb látványbeli előrelépésre, de legalább várhatóan a csomag része lesz az összes eddig megjelent DLC is.

A Mafia II és Mafia III: Definitive Edition megjelenését a mai napra, míg az első rész remake-jét augusztus 28-ra pletykálják, méghozzá PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Maradjatok velünk, ma este minden kiderül!

43 komment - szólj hozzá!