The Last of Us: Part II - egyedi PS4 Pro-kiadást kap

Ahogy azt már a Sony nagyobb megjelenéseinél megszokhattuk, a The Last of Us folytatása sem marad ki a sorból, és egyedi PlayStation 4 Pro-csomag érkezik a játék debütálása mellé.
  • Írta: Baloo

Kommentek

#41
#39: Persze hogy megteszi.
#38
#35: Szerintem azért ezt gondold át. A 140-es 4K tv még nagyon nem a “jobb” kategória.
#37
Törölt felhasználó
#36: Engem zavar, ha többet tudna és nem tudom kihasználni.Erőteljesen gondolkozom , hogy leszaladok a médiába.... . :) .
Amúgy lehet nagyon rosszul számolgatok és jósolgatok, de ez lehet a ps6 generációt is hozni fogja stabil 30 fps-el.Így már más lenne a megéri-nem éri meg dolog.
#34
Törölt felhasználó
#31: Igaz monitor nincs benne.1920-ban nyomom csak hiába tudna többet a gép, a monitor ennyit bír.De egyenlőre dolgozni kell majd a normális monitorért :).De ahogy nézem még mindig olcsóbb mint egy tv.
#32
#31: +tv-n nem csak a konzol megy, hanem a... izé... Szomszédok... meg a... hagyjuk.
#30
Nyarlako! 21#
Ez természetes, nem egyforma az emberi ízlés. Nekem nem kimondottan az unszipatikus hogy a design fekete-fehér, hanem az, hogy elméletileg nem lesz színválasztási lehetőség, majd csak max x-hónap múlva. Mennyiből állt volna 3-típusú színvariánsban kiadni!? Semennyiből.
#29
Törölt felhasználó
Erre kíváncsi leszek.Nyilatkozták, hogy a vírus miatt korlátozott példányszámot adnak ki először ps5-ből.Ami azt jelenti 300k körülre saccolom az árát majd.4k... azért a felhasználók többsége nem rendelkezik 4k-s Tv-vel.Szóval majd 5-600k, ha ki szeretnéd használni.De ennyiért összeteszel a felső kategóriás PC-t is ami nincs fps korlátok közé szorítva, és nem csak játszani tudsz rajta /legalábbis 1 hónapja az enyém megállt 640-nél, igaz csak 2070rtx van benne/.
Tényleg kíváncsi leszek megéri-e majd az embereknek.
#27
#21: alapvetően nekem tetszik ez a fekete-fehér ps5 dizájn, de ha lehet inkább sötét egyszerűt választanám, mert ha átjönnek az igénytelen szőrössegű alfahím haverjaim bebaxni, meg összeokádni mindent, akkor nehogy már lebuzizzanak, mert fehér konzolom van. amúgy nem értem én sem, hogy a sanyi meg mikro miért adnak ki most limitált gépeket az új gen előtt...tartok tőle, h nagyon rá fogunk ugrani a szopórollerre és vagy nagyon drágák lesznek az új gépek, vagy tényleg nem lesz akkora áttörés megint......
#26
“399,99 amerikai dollárt kell neki elküldenünk, hogy szerezzen nekünk egyet”

Reméljük elég jófej, és az adót ő állja :D
#25
#23: Mondjuk ízlésen felesleges vitázni, mert oké hogy nem tetszik mindenkinek ugyanaz, viszont ez azért nem túl elegáns megjegyzés, mert elég igényesen van kivitelezve. Mint mondtam, az megint más hogy ez a stílus tetszik-e vagy sem.
#24
#23: A duplázás fontos mint a Zombiland-ben is taglalják.
#23
Kíváncsi lennék melyik óvoda design-olta ezt a külsőt szegény konzolnak.
#22
Kíváncsi lennék melyik óvoda design-olta ezt a külsőt szegény konzolnak.