2,2 millió feliratkozónál jár a PlayStation Now

Egy év leforgása alatt megduplázta az előfizetőinek a számát a Sony streamingszolgáltatása, a PlayStation Now, de továbbra is csak kullog a Microsoft-féle Xbox Game Pass nyomában.

Egy évvel ezelőtt, márciusban még csak egymillió feliratkozással számolhatott a Sony a PlayStation Now szolgáltatásánál, mára ez a szám túllépte a kétmilliót. Sajnos ez még mindig elenyésző szám az Xbox Game Pass tízmilliós bázisa mellett.

Pedig idén májusban olyan nagy címekkel bővült a japánok szolgáltatása, mint például a Rainbow Six: Siege, a Get Even, vagy a The Evil Within 2, amiket ráadásul le is tölthetünk a konzolra, és nem kell az internet minőségére hagyatkoznunk. Érdekes egyébként, hogy a 2014-ben elindult szolgáltatás először akkor kapott egy nagyobb feliratkozási hullámot, amikor 2018 szeptemberében elérhetővé tették, hogy letölthessük a PS4-re a játékokat, így offline is élvezhetjük a PS4-es és PS2-es címeket.

Az Xbox Game Passhez hasonlóan a PS Now is elérhető PC-re, és bár ott csak streamelve játszhatunk a katalógus játékaival, így legalább a számítógépes tábor is ki tudott próbálni olyan Sony-exkluzív játékokat, mint például a Marvel's Spider Man. Remélhetőleg a Sony hamarosan tovább bővíti a hivatalosan támogatott országok listáját a PlayStation Now-nál - jó lenne például hazánkat is köztük látni -, ezzel tovább növelve az előfizetők számát a Microsoft ellen vívott háborúban.

22 komment - szólj hozzá!