2,2 millió feliratkozónál jár a PlayStation Now

Egy év leforgása alatt megduplázta az előfizetőinek a számát a Sony streamingszolgáltatása, a PlayStation Now, de továbbra is csak kullog a Microsoft-féle Xbox Game Pass nyomában.
  • Írta: Baloo

Kommentek

#22
#19: Úgy értem hogy nem csak az. Mint ahogy a Sony se csak kamera gyártó. Az MS egy multifunkcionális cég.
#20
#12: Amennyire én tudom azért az MS-sel tárgyaltak, mert nem szimplán csak kapacitást bérelnek, hanem magát a streaming technológiát is. Szóval a PS Now is az xCloud streaming megoldását fogja használni.
#19
#18: Tehát az Azure egy cloud szolgáltatás, konkrétan a Microsoft cloud szolgáltatása, de a Microsoft nem cloudszolgáltató?
Sok egyéb mellett az is.
#18
#15: Cloud szolgáltató lenne az MS??? Nem tudtam... Nem az. Attól hogy még lett egy kiépített szerver parkja nem cloud szolgáltató. Soha se volt az illetve a jövőben sem lesz az. Az Azure egy cloud szolgáltatás. Nem csak azért ment oda a Sony mert jaj de olcsó...Hanem amiatt mert a legnagyobb szerver parkja van a MS-nek. Benyalás dolog meg igen is létezet. Nem tujduk melyik részről de létezet.Mert ha nem létezet volna maradt volna az Amazonál.Amazon is kiépítete volna. De viszont tech óriásként nem lett volna érdeke az MS-nek hogy elvegye Amzontól az ügyfélt.Mert nem annyira nagy ügyfél jelenleg a Sony.(ez később változhat)Sony-nak meg célja hogy releváns maradjon a Gaming piacon. Amazon lehet nem engedte volna a használatát úgy szerver parkjának hogy PS játékok nem jelenek meg majd az ő streaming szolgáltatásán.MS viszont ezt engedte.Mind a kettőnek érdeke volt ebben az üzletben csak az a kérdés kinek nagyobb. Akinek nagyobb volt annak úgy mond volt egy benyalása.Egyébként Amazon szerver parkjait használja jelenleg is a Sony. Jövőben fognak átállni a MS szerver parkjaira. De az is lehet hogy csak európai szinten. Sony-s kamerás dolog más. Ott semmi érdek nincs MS részről. Csak kell egy kamera módúl. Ha legjobb kamerát akarnák talán lenne érdeke bár akkor nem a Sony-tól vennének mert valjuk be nem a legjobb. De így nincs. Sony-nak viszont van érdeke abban hogy tölük vegyék mert valjuk be nem a legjobban megy a szekera a Sony-nak. Ahoz képest milyen is volt anno. Emiatt ők adják a legolcsóbban.
#17
#3: Az 1 dolláros akció se végtelenségig tart.1 évben egyszer dobja fel utána,ha úgy fogod ki,akkor esetleg találkozol akciós 3 hónapossal.Nekem tavaly óta nem ajánlott 300Ft-os game passt.Viszont a 300 Ft-os akciót lehet úgy használni,hogy az éves Goldból csinálsz 300-ért UGP-t.
A MS felhasználóbázisa a Live-on pedig elég megbízhatatlan.Sokan home-olással cigánykodják a Goldot,PS-nél csak firstölés van,ami nem működik tudtommal oda-vissza,mint a Home.
#16
#15: Sőt minden BD lemez után is fizetnie kell licenszdíjat a Sony-nak.
#15
#7: Rendesen el vagy tévedve, igen a Sony-nak jóval kisebb a szerverparkja, azért mert a Sony nem egy cloud szolgáltató, az MS viszont az, plusz van egy sor másik online szolgáltatása is, melyek igénylik a nagy szerverparkot mint a bing, onedrive, office 365, github, linkedin, etc. Egyébként a Sony mehetett volna az Amazon-hoz vagy a Google-höz is. Ez a benyalás dolog meg úgy van, ahogy Ooorky írta, csak a te xbox fanboy fejedben létezik, szerinted az MS termékekben mint a surface tablet és a hamarosan érkező telefon, de akár korábban - amíg léteztek - a lumiákba, honnan szerzi az MS a kamera modulokat (spoiler veszély: SONY)? De azon se lepődnék meg, hogy ha a boxokban a Sony-tól vásárolt BD meghajtó lenne.
#14
#4: Jó nyilván túloztam, de tényleg szinte ingyen belehet szerezni, pl nekem most 15 hónap ultimate van kevesebb mint 1000 Ft-ért, mert vettem 1 év goldot, erre az automatikus hosszabítás dobott egy hónapot, majd vettem 1 hó gp-t (mert még nem volt kihasználva) + 1 hó ultimate 1:1 konvertálással. Mivel goldot így is úgy is vettem volna, elég jól jöttem ki.
#12
#11: Ha az MS-sel tárgyaltak akkor valszeg az árulja legolcsóbban a kapacitást, vehetnek bármelyik szolgáltatótól.
Ennyi.
De ezek szerint az intel is benyalintott anno az amd-nek a gpu-ért, meg apple az lg-nek kijelzőért, sony-nak fényképezőért, mert "konkurencia".
#11
Törölt felhasználó
#8: Miért??? Neked az konkurencia?
Hogyan jött ez ide?
#10
#6: Érem két oldala. Az összes PS2-es játék nem üti meg a 20 darabot, viszont a PS4 felhozatal az tényleg impozáns. Mióta van PSNow és GP no meg mellette egy havi Humbli azóta alig veszek játékot.
#9
#5: Én próbáltam a streamet nemrég, szerintem nincs gond vele bár engem annyira nem érdekel a mikrolag, hogy igazából nem is tudom mire kell figyelni. DoA ami egy verekedős játék és fontos a válaszidő, tökéletesen ment észre se vettem, hogy nem a saját gépemről fut. Egyedül azért nem játszom streamelős játékkal, mert a havernak (olasz acc) dobja a trófeákat és nem akarok neki bepiszkítani az accountba.
A letölthető játékok, futnak saját accounton is így azokat tolom rendesen.
#8
#7: Te is be szoktál nyallantani a tesco-nak mikor ott vásárolsz?
#7
Törölt felhasználó
#3: Ismereteim szerint a Sonynak kellesz szerver kellesz a Microsofttól kellesz.
Örülne a Sony,ha negyed annyi dedikált szerverrel rendelkezne! Akkor nem kellesz volna a konkurenciának nyallantani kellemetlen :)
#4
#3: Azért ez sem igaz, mert nem mindig 300 Ft. Lehet vele trükközni, vagy többször előfizetni, de azért nem 10x 1 usd az.
#3
#1: Arról nem is beszélve, hogy a Microsoft ellen csak úgy vívhatna streaming háborút a Sony ha az MS-nek lenne már a piacon streaming szolgáltatása ami része a gamepass-nak, de még nincs.

Egyébként 2.2 millió x 10 usd vs 10 milliószor x 1 usd, szerintem ez a Sonynak jelenleg megfelel így (jelenleg).

Majd a következő genben kellesz őket összehasonlítani, amikor a PSNow több országban is elérhető lesz (és szvsz több lesz a frissebb game), a GP pedig megkapja az xCloud-ot és dobja az állandó 300 ft-os árat.