Elérhető a Mafia II és a Mafia III: Definitive Edition

Gyakorlatilag már eddig is nyílt titok volt, hogy a Mafia-trilógiából a második és harmadik rész újrakevert változatát hamarabb kapjuk meg, mint a teljesen remake-elt első epizódot. Ez most hivatalossá vált.

Nem igazán sikerült lakat alatt tartani az elmúlt napokban a Mafia-játékokkal kapcsolatos szivárgásokat, így talán nem akkora meglepetés, hogy beigazolódtak a pletykák, és a Mafia II és a Mafia III: Definitive Edition tényleg elérhetővé váltak a mai naptól.

Jó hír, hogy akik eddig is birtokolták az alapjátékokat PC-n, azoknak a definitív kiadás ingyenesen fel fog bukkanni a Steam-könyvtárukban, így költségek nélkül élvezhetik az újrázásokat - a Mafia II esetében ez 4K-s, minden DLC-vel megpakolt kiadást jelent.

Sajnos a Mafia III motorjával remake-elt első részre még várnunk kell augusztus 28-ig (most már legalább hivatalosan is meg lett a dátum erősítve), de addig is előrendelhetjük - akár különállóan, vagy a Mafia: Trilogy részeként is bezsebelhetjük. Ez egyébként az összes részre érvényes, valamint akik eddig is birtokolták bármelyik részt a sorozatból, azok kedvezményesen upgrade-elhetnek a Mafia: Trilogyra.

Az első két részhez kapcsolódó előzeteseket fentebb láthatjátok, a harmadik epizódét pedig ebben a cikkünkben találjátok meg.

17 komment - szólj hozzá!